2777
2789
عنوان

فقط خانومایی که بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگه دیوانم من خودم قربانی تجاوز هستم

دختر من ۴ سالشه تا حالا همش با خودم رفته دستشویی چندباری هم که با پدرش رفته من مریض بودم نمی‌تونستم 

تا حالا همش خودم لباسشو عوض کردم حتی چه برسه به دستشویی...

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

من خانواده همسرم تفکرشون این مدلیه یعنی به همسر من میگن فلانی رو ببر دستشویی دختر خواهر شوهرم چهارسا ...

اول اینکه بچه ی ۴ ساله خودش دستشویی می ره،اصلا نیاز به کسی نداره،اگه هم نیاز شد اگه شما تو خونه بهش آموزش داده باشی که حیا داشته باشه و بدنش رو اجازه نده کسی ببینه ،خودش نمی ذاره کسی ببرتش دستشویی

مامانش فلجه نمیتونه بچشو ببره دستشویی

متاسفانه پرو و ماتحت گشاده 

بچه رو میاد میندازه گردن خانوادش ومیره 

تا حالا چندباری به همسرم گفته و من براش توضیح دادم 

ولی اون ول کن نیست واسه راحتی خودش که نگران دستشویی بچش نباشه میندازه گردن این و اون

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اگه خانواده همسرتون تفکرشون ضد شما باشه عکس العمل شما چیه

بچه مو تنها میفرستم به هیچ وجه وقتی هم بریم اونجا حواسم بهش هست اجازه نمیدم محترمانه میگم لازم نیست خودم میبرمش

البته به بچه هم باید یاد بدید که خودش همچین چیزی رو قبول نکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

اول اینکه بچه ی ۴ ساله خودش دستشویی می ره،اصلا نیاز به کسی نداره،اگه هم نیاز شد اگه شما تو خونه بهش ...

نه این نمیره باورت میشه یبار اومد جیش کرد رو مبل من 

و من از تعجب شاخ دراورده بودم که چرا بچه تو این سن حتی خبر نمیکنه که لااقل من ببرمش 

ولی مامانش خبر داره مثلا یهو پیام میده فلانی بچه رو ببر دستشویی از فلان ساعت نرفته

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

من خانواده همسرم تفکرشون این مدلیه یعنی به همسر من میگن فلانی رو ببر دستشویی دختر خواهر شوهرم چهارسا ...

رفتار اونا مهم نیست تو خودت باید تو روشون وایسی خانواده شوهر منم دقیقا اینجوری هستن اصلا ذره ای براشون اهمیت نداره خواهر شوهرم مغازه دار هست از صبح تا شب تو مغازه هست بچه دومش ۳ سالش هست همش تو کوچه و خیابون و هست هرجا هم برسه می‌ره دست‌شویی بعد یبار یه حرفی زد بچش من هنوز تو فکرشم جلو مادرش گفت مادرش هر هر می‌خندید ولی حرف بچش خیلی عجیب بود انگار که قطعا دیده بود چیزی.... مادرش اصلا براش مهم نیست بچش و هرجایی پیش عمو دایی میسپاره می‌ره ی شهر دور جنس میاره برای مغازش تازه بارداره سومی دختره ...

بعد همیشه با من دعوا دارن که چرا بچتو دست ما نمیدی چرا نمیذاری پیش عموش چرا انقد حساسی 

متاسفانه پرو و ماتحت گشاده بچه رو میاد میندازه گردن خانوادش ومیره تا حالا چندباری به همسرم گفته و من ...

شما باید به همسرت بگی اینکارو نکنه اونم نه جلو جمع تو خلوتتون 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

رفتار اونا مهم نیست تو خودت باید تو روشون وایسی خانواده شوهر منم دقیقا اینجوری هستن اصلا ذره ای براش ...

وای دقیقا حرف دل منو زدی

من موندم چرا واقعا یه سریا اصلا تربیت براشون مهم نیست

خب تو که سرت شلوغه نزا

وای دقیقا حرف دل منو زدیمن موندم چرا واقعا یه سریا اصلا تربیت براشون مهم نیستخب تو که سرت شلوغه نزا

اونا تفکر منو شمارو ندارن بخدا انقد ک من دلم برای بچه های خواهر شوهرم میسوزه اون خودش ذره ای نگران نیست 

شوهرش سالها هست که اعتیاد داره این زنه اصلا براش مهم نیست دوتا داره سومی هم بارداره انقد خوشحاله ک دختره 

شما باید به همسرت بگی اینکارو نکنه اونم نه جلو جمع تو خلوتتون

اره قبلا تو جمع میگفتم ولی ایندفعه تو خونه خودمون گفتم براش توضیح دادم که اره ماهم بچه دار بشیم نباید اینکارا باشه

ولی دیروز دیدم پیام داده فلانی رو رفتی خونه مامان ببر دستشویی

مادرشوهرم چون سنش بالاس غر میزنه و انجام نمیده