یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خانواده همسرم تفکرشون این مدلیه یعنی به همسر من میگن فلانی رو ببر دستشویی دختر خواهر شوهرم چهارسا ...
اول اینکه بچه ی ۴ ساله خودش دستشویی می ره،اصلا نیاز به کسی نداره،اگه هم نیاز شد اگه شما تو خونه بهش آموزش داده باشی که حیا داشته باشه و بدنش رو اجازه نده کسی ببینه ،خودش نمی ذاره کسی ببرتش دستشویی
من خانواده همسرم تفکرشون این مدلیه یعنی به همسر من میگن فلانی رو ببر دستشویی دختر خواهر شوهرم چهارسا ...
رفتار اونا مهم نیست تو خودت باید تو روشون وایسی خانواده شوهر منم دقیقا اینجوری هستن اصلا ذره ای براشون اهمیت نداره خواهر شوهرم مغازه دار هست از صبح تا شب تو مغازه هست بچه دومش ۳ سالش هست همش تو کوچه و خیابون و هست هرجا هم برسه میره دستشویی بعد یبار یه حرفی زد بچش من هنوز تو فکرشم جلو مادرش گفت مادرش هر هر میخندید ولی حرف بچش خیلی عجیب بود انگار که قطعا دیده بود چیزی.... مادرش اصلا براش مهم نیست بچش و هرجایی پیش عمو دایی میسپاره میره ی شهر دور جنس میاره برای مغازش تازه بارداره سومی دختره ...
بعد همیشه با من دعوا دارن که چرا بچتو دست ما نمیدی چرا نمیذاری پیش عموش چرا انقد حساسی