2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت اخلاقت خشکه

303 بازدید | 29 پست

۴ماهه عقدیم هنوز خونمون نرفتیم 

منم واقعا خسته شدم ۵سال باهم بودیم دیگه خیلی طولانی شده این دو بمون و منم خیلی کلافه ام این روزا 

قبلا جای دیگه کار میکردم ولی دایی پدر شوهرم منشی میخواست برای دخترش پدر شوهرم منو معرفی کرد من از اون جایی قبلی دراومدم اومدم اینجا 

چند روز پیش خونشون بودم باباش به خنده گفت باید یه شب مارو شام دعوت کنی بیرون یه شب خانوادتو 

منم گفتم باشه اهر هفته بریم مامانش گفت مگه چقد حقوق میگیره که شام دعوت کنه 

این برای هفته پیشه

پریروز خونشون بودم شوهرم بهم گفت برو بهش بگو بریم شام بیرون مهمون من اونا که هیچوقت قبول نمیکنن منم نمی‌ذارم تو حساب کنی ولی اینجوری بگو که خوب شید باهم 

منم میگفتم چرا باید همچین چیزی بگم یبار‌قبلا گقتم مگه من مردم که پول شام حساب کنم

بعد دیشب بیرون بودیم میگفتم چرا همچین حرفی زدی چرا همیشه میخوای ازت راضی باشه مامانت 

گفت من برام مهم نیست راضی باشه یا نه می‌خوام باهم خوب باشید گفتم توپ دخالت نکن 

بعد گقت اخلاقت خشکه می‌خوام تغییرت بدم

آخه من میرم خونشون زیاد حرف نمی‌زنم و نهایت هفته ای یکبار برم اصلنم خوشم نمیاد ازشون چون مامانش نمی‌خواست ما بهم برسیم دوسال خون به جیگر کرد مارو 

منم گفتم اخلاق من همینه توام منو اینجوری انتخاب کردی اگه من خشکم اخلاق خودتم خشکه 

دیگه گقت من کاری به هیچی ندارم هر جور خودت میخوای باس برای من مهم اینه خودمون خوب باشیم 

نظر شما چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بنده خدا حق میگه همسرت چرا اینقد گارد میگیرید اول زندگی بجای اینکه روابطو درست کنید باهم خوب باشید هی میخواید دور کنید خودتون رو. اونم دلش نمیخواد بین خانواده و زنش قرار بگیره. یکم متعادل تر رفتار کنید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خب نمیشه چون ازش کینه داری همسرت قیدشونو بزنه

اونم هردو طرف براش مهمن ولی خب فک کنم شما غدی یکم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خوب این معلومه هم تورو دوس داره هم خانوادتو میخواد باهمدیگه خوب باشید

از مامانش کینه دارم 

خیلی خیلی خیلی عذابمون داد دستای من انقد که اون روزا عذاب کشیدم و استرس داشتم همش میلرزه

نمیتونم ببخشمش 

مثلا ما می‌خوایم خونه بخریم ولی به شوهرم گفته نخر برید رهن چون میخواد ازت سه دنگ بگیره 

(مهریه من ۷۵سکه و س دنگه)

درصورتیکه جفتمون داریم تلاش میکنم خود من ۵صبح از خونه میزنم بیرون ۸شب میرسم فقط میگم خونه دار بشیم 

خیلی اذیتمون کرد خیلی..

مادر شوهر خوب کم پیدا میشه 

اما با سیاست رفتار کن 

مادر شوهر منم دقیقا مخالف خرید خونه .ماشین .مسافرت و همه ایناس برای من ۷۵سالشه خودشو با من ۲۵سالع مقایسه می‌کنه از همه جهات ولی هیچوقت نزاشتم شوهرم بفهمه ازش بدم میاد

خب نمیشه چون ازش کینه داری همسرت قیدشونو بزنهاونم هردو طرف براش مهمن ولی خب فک کنم شما غدی یکم

خیلی سختی کشید منو بدست بیاره 

منم همینطور 

اگه بدونی تو جشن نامزدیمون موقعی که اومد دنبالم تو آرایشگاه چقد گریه کردیم

تو آتلیه 

تو تالار 

همش مقصر این اشکا مامانش بود نمیتونم ببخشمش ولی از یک طرف دیگه میگم شاید مامانش باعث شد ما بیشتر قدر همو بدونیم و سفت و سخت همو بخوایم

شما از کجا فهمیدی. غدم میشه بگی؟

چون واقعا خودم نمی‌فهمم شوهرم همینو میگه که غد و لجبازی

ولی از نظر خودم خشک نیستم فقط با کسایی که باهاشون حال میکنم و لذت میبرم خوبم

مادر شوهر خوب کم پیدا میشه اما با سیاست رفتار کن مادر شوهر منم دقیقا مخالف خرید خونه .ماشین .مسافرت ...

پس حرفاتو به کی میزنی؟

من هر چی میشه به خودش میگم اصلا نمیتونم بهش نگم چقد از مامانش بابت اون دوسال متنفرم 

خودشم می‌دونه 

قبلا میگقت بریم خونمون دیگه کاری به کسی نداریم راحت میشیم چون خودشم خیلی سختی کشید از دست مامانش 

میدونی شوهرت تقصیری نداره بیچاره ب فکر توام هست ک میخواد حساب کنه هم اینکه هرچقدر روابط تو با مادر شوهرت خوب باشه شوهرت خوشحال تره کلا رو زندگیتون تاثیر خوب داره چون مردا هیج وقت مادرصونو کنار نمی زارن مثل زنا 

میدونم چقد اذیتت کردن اگر سیاستشو داری ک الکی خوب باش با مادرشوهرت اگه نه ک به شوهرت آروم تر بگو با لجبازی حرف نزن منم مثل خوودتما هرچی تو دلته نگو فقط بگو میدونی ک من از مامانت چقدر ناراحتم لطفا ازم نخواه ک فلان کارو کنم ...همینجوری راحتم فلان

کمی سیاست باید چاشنی زندگیت بکنی ،علارغم همه مشکلات ،همسرت تورو انتخاب کرده ،پس این قدردانی نمی خوات ؟

از مادرش دلخوری ؟یک جایی دلخوریت تموم کن یا نگه دار ،نزار زندگیت تحت الشعاع قرار بده 

یک شام دعوت کردن ،این دلخوری ها رو نداره ،با روی باز دعوتشون می کردی ،هم روابط بینتون بهبود پیدا می‌کرد، هم در نگاه همسرت بزرگ میشدی 

😐🤷🏻‍♀️