2777
2789

راستش در مورد تاپیک گزارش کار 

من وارد یه کاری شدم حقوقش زیاد نیست 

و من کارآموزم و سابقه ندارم و البته بهمون گفتن این ماه حقوق نداریم و اکر ناه بعد استخدام شیم هم دستمزد کارآموزی از حقوق اول کسر میشه

و در ادامه لا وجود کارآموزی  آدم خیلی مسئولیت پذیریم و واقعا کارم رو دارم با حساسیت و وجدان انجام میدم 

اهل چاپلوسی  و تملق نیستم 

به هر حال چون کارآموزم بهم ایراداتی وارد میشه و منم قبول دارم و اصلاحشون میکنم 

اما در مورد تاپیک قبل که زدم

احساس میکنم یه جورایی داره بهم توهین میشه 

و ممکنه ادامه داشته باشه 

میخوام امروز برم با مدیرمون صحبت کنم اگر شما حتی تو موضوع به این کوچیکی بهمون اعتماد ندارید 

بهتره همکاریمون همینجا تموم بشه 

نه وقت شما گرفته بشه و نه من

تاپبک قبلم :

ازمون آخر روز گزارش عملکرد روزانه میخواد 

من ادبیات نوشتاریم خوبه 

ولی اوایل به خاطر وسواس مینوشتم میدادم هوش مصنوعی یه ویرایش برام بزنه 

بعدش گفت استفاده نکن 

الان دیگه خودم مینویسم ولی چون خوب مینویسم همش میگه هوش مصنوعی استفاده نکن 

اصلا شک دارم خودش باشه 

فک کنم چون ما جدیدیم داده یکی از همکارای قدیمی تر گزارش ها رو چک کنه اونم داره رئیس بازی درمیاره 

واقعا قشنگ داره چیز میکنه تو مخم 😡

هی میگم خودم مینویسم باز همینو میگه 

امروز برم حضوری به خودش بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یه جایی سه هفته کار کردم که دو سال حسابدار نداشت و کارش رو یه هفته ای انجام دادم و همه مسائل مالیش رو منظم کردم. کلا سه هفته اونجا کار کردم. به بی نظمی عادت کرده بود بعد اینهمه زحمت من دوباره داشت همه چیز رو خراب میکرد. فاکتورهای خریدو گم میکرد یا فراموش میکرد بهم بده. من هر روز زبانم مو در میاورد که فاکتورها رو بده بهم بعد سیستم با مشکل مواجه میشه. نمیداد بعد موجودی منفی میشد مینداخت گردن من که تو اشتباه کردی تو فاکتورها رو گم کردی!!!!

من کارم شده بود هرررررر روز این بحث تکراری و اثبات اینکه من کارم رو درست انجام دادم و شما فاکتور بهم ندادین. هر دفعه ثابت میکردم ضایع میشد باز فردایی پرروی احمق همون حرفا رو میزد.

دیگه آخر قاطی کردم دوباره همه چیز رو ثابت کردم. گفتم شما بدهی زیاد داری و طلب هم زیاد داری حواس منسجم نداری، همه تقصیرات خودتون رو گردن من میندازین. من جایی که آرامش روان نباشه و هر روز فشار بهم وارد شه نمی تونم کار کنم. لطفا تسویه حساب کنید. بای. کیفم رو برداشتم و زدم بیرون

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟

اگه دیدی زبان نفهمه و هر روز هی توضیح میدی حالیش نمیشه، ببین اگه جای بهتر نمی تونی کار کنی تحمل کن وگرنه بیا بیرون

اگه دیدی زبان نفهمه و هر روز هی توضیح میدی حالیش نمیشه، ببین اگه جای بهتر نمی تونی کار کنی تحمل کن و ...

به نظرم خودش نیست و دست یکی از همکارام داده اونم چکش انتقاد دستشه داره الکی دنبال میخ میگرده بزنه تو سرش

به نظرم خودش نیست و دست یکی از همکارام داده اونم چکش انتقاد دستشه داره الکی دنبال میخ میگرده بزنه تو ...

بگو اگه حرفمو باور نداریت، سرچ کنین AI detector برین ببینین با هوش مصنوعی هست یا نه.

سایت gptzero.me

اگه با هوش مصنوعی بود ۳ تومن حقوقمو کم کنین. اگه نبودهم دیگه هیچ وقت نگین

بگو اگه حرفمو باور نداریت، سرچ کنین AI detector برین ببینین با هوش مصنوعی هست یا نه.سایت gptzero.meا ...

یه بار زده بود هوش مصنوعی واقعا نمیدونم چطور 

برام فرستاده بود 

ولی من واقعا خودم نوشتم