2777
2789

هستیم نه رفیق ن آشنا هیچکسو ندارم جز مادرم پدرم هست ولی انگار حضورش حس نمیشه تو خونه حالا بماند نه سرکار میرم اصلا همه جوره کم آوردم از دوتا رابطه شکست خوردم آدم مناسب حتی پیدا نمیکنم برای زندگیم 23سالمه میدونم الآن میاین میگید یک حرفه برای خودت دست و پا کن یک کاری کن برو سرکار ولی تو یک وضعیتم که از همه جا به بن بست خوردم گریه میکنم برای تنهاییام و اینکه نه کاری دارم ن آدم مناسب که حتی زندگیمو رو به راه کنم اینکه سرکار نمیرم داستان جداگانه داره فقط میخوام بهم بگید آیا هستن آدمایی که مثل من هستن میشه ازتون بخوام برام دعا کنید ترو به این شبای عزیز از خدا میخوام این دعا هزار برابرش سمت خودتون برگرده برکت بده به زندگیتون فقط تو دعاهاتون بگید یک دختری هست تنها خدایا زندگیشو از بلاتکلیفی در بیار بخدا الانم که دارم مینویسم این موقع شب بغض راه گلومو بسته ای کاش بشه یک روز بیام این صفحه رو باز کنم لبخند بیاد رو لبم خداروشکر کنم که به آرزوم رسیدم ازتون میخوام از ته دلتون برای یک غریبه که نمیشناسیدش دعا کنید تورو به فاطمه زهرا قسمتون میدم انشالله خدا هرچی میخواین دست خالی رهاتون نکنه به حق آقا امام حسین 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.