2777
2789

برا وام من پیگیری میکنم خرید لباس اعضای خانواده رو من پیگیری میکنم لوازم خونه رو من حل مشکلات رو من فقط،22 سالمه دیگه واقعا میخوام منفجر بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

بقران میفهممن 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
سنگ اول گر نهد معمار کج....تا ثریا می‌رود دیوار کج

چه ربطی با تاپیک ایشون داشت

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

منم همین بودم عزیزم بعد گفتم ازدواج کنم برم پی کارم ک اینقدر بخاطر خانوادم حرص نخورم الان علاوه بر اینکه بخاطر خانوادم حرص میخورم و همش باید بگم فلان کارو برا خودتون بکنید لباس بچه هامو شوهرم و زندگی خودمم باید هندل کنم 🤦😅

چه ربطی با تاپیک ایشون داشت

ربخش اینه که از روز اول همه کارها رو کرده حالا براش شده یک وظیفه ...سنگ اول رو بد گذاشته...متوجه شدی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

آره

منم همینطور 

البته منو مجبور نمی‌کنند خودم دوست دارم پیگیری کنم چون واقعا فرصتش رو ندارند 

ببین شرایطت رو درک میکنم ولیکن سعی کن بیشتر همفکری کنی کم کم تقسیم کار کنید درسته که شرایط ما تک فرزندها با بقیه خانواده هایی که چند فرزندی هستند متفاوته ولیکن توی همون خانواده ها هستند مواردی که یکنفر فدای کسی دیگه میشه 

نمیخوام بگم از زندگی و کارای شخصی خودت بزن و تمام وقت دراختیار خانواده باش ولی خانواده رو حتما توی الویت های زندگیت بزار و براشون در حد توانت تلاش کن نه بیشتر و نه کمتر  تو مجبور به پذیرش مسئولیت بقیه نیستی ولی  حس خوب همفکری ، همزیستی در کنار خانواده رو به خاطر خستگی حذف نکن به جاش برنامه ریزی کن باهم صحبت کنید تقسیم کار کنید به درخواست های هم گوش کنید و احترام بگذارید همین