2777
2789

بگو

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزدلم

من خیلی خیال پردازم

خیلی

با خودم همش حرف میزنم

با خودم خیال پردازی میکنم که آدمای مورد علاقم توی خونمون هستن همش تصور میکنم

حتی باهاشونم میخندم و حرف میزنم

همش خیال پردازی و تصور میکنم :))) بقران داره دیوانم می‌کنه این موضوع بیش از حدش آزار دهندس

از خواب بیدار میشم میرم توی حال تصور میکنم که روی مبل ها نشستن و حتی واکنش هم نشون میدم

بیشتر اتاقت توی اتاقم با خودم حرف میزنم

خب من احساس تنهایی میکنم

اضطراب و استرس رو دارم

همش به این فکر میکنم که هیچ دوستی ندارم دوستای کمی دارم

وقتی آدم جدید میبینم خیلی از ارتباط باهاش خوشم میاد و نزدیک میشم

روابط اجتماعیم خوبه اما خب هیچ آدمی دوربرم نیست ، اصلا بیرون نمیرم ، آدمای جدید نمیبینم توی مکان جدید نمیرم

یه مدت از تنهایی توی مجازی دنبال دوست میگشتم

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙