2777
2789

بعد فوت مادرم ی اشتباه کرد با نااگاهی ازدواج کرد خونه زد بنام زنیکه..یماه بعد هم خونه رو گرفت هم سالی ی سکه میگیره الانم هر۱۸ ماه ی سکه باید بده از ی طرف افتاده ب مستاجری....سکه هم هرروز میره بالا...از ناراحتی میخوام بمیرم الان بچهامو خوابوندم نشستم گریه میکنم خدایا چرا مادرم رو گرفتی الانم باید همیشه بابام رو نگران و شکست خورده ببینم😪😪😭😭

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه رو طلاق داد ؟ خیلی بی تجربه عمل کرده متاسفانه

بله همون ماه اول گفت مهریه رو میخوام الان بابام مونده و ی دنیا حسرت و ناراحتی تو بگو من چ کنم کاری از دستم نمیاد فقط میخوام دق کنم

چرا جدا شدن ؟ مشکلشون چی بود ؟ کاش راضیشون میکردی باهم بسازن و ادامه بدن

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بله همون ماه اول گفت مهریه رو میخوام الان بابام مونده و ی دنیا حسرت و ناراحتی تو بگو من چ کنم کاری ا ...

لاقل طلاق نمیداد اذیتش میکرد بعد خونه رو چجور ب نامش زده لاقل دو‌ دونگشو میزذ

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

الهی 

بابای منم گرفتار شده با اینکه تو سن ۶۰ سالگی هم کار می‌کرده خرج خونه رو میداد تازگی از کار بیرونش کردن ایقدر گناهع دلم واسش میسوزه تازه دوتا بچه کوچیک هم تو خونه داره 

هیچ اندوخته ای هم نداره 

منم مثل تو امشب صد برابر دلم واسه بابام گرفته دقیقا میفهمم چی میگی 

همیشه به زن اول بیوفایی میکنن دومی میاد خام میشن خوب عزیزم شما چرا ناراحتی؟ بچه هم نبود تجربه زندگی ...

دست خودم نیست نمیتونم قید بابام رو بزنم گاهی یادم میاد کل روزم خراب میشه کاش میتونستم بیخیال باشم

برای خانواده شوهر دوست من همین اتفاق افتاد اما مهریه زنه ده تا سکه اس خونه ام نزد ب نامش اخه بابات چرا خونشو زد ب نام زنه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

لاقل طلاق نمیداد اذیتش میکرد بعد خونه رو چجور ب نامش زده لاقل دو‌ دونگشو میزذ

زنه شر بود همش درگیری درست میکرد بابامم خواست ردش کنه ب هر قیمتی

الهی بابای منم گرفتار شده با اینکه تو سن ۶۰ سالگی هم کار می‌کرده خرج خونه رو میداد تازگی از کار بیرو ...

الهیی..بابامنم ۶۳ سالشه تو این سن انصافه تو فکر مهریه باشه؟ خدا کجاست پس دلم خیلی گرفته