2777
2789
عنوان

پسرم همش به خودش آسیب میزنه

236 بازدید | 27 پست

پسرم بیش فعالی داره مدام به خودش آسیب میزنه 

همین چند روز با دوچرخه خورد زمین زانوش داغون کرد 

ماه پیش هم سرش شکسته بود 

الان چند روز دیگه مدارس شروع بشه من خیلی نگرانم اونجا به خودش آسیب نزنه وقتی میخوره به دوستاش شیطون تر میشه 

میدونم معلوم مربی ها هستن 

ولی پارسال توی مدارس هر روز بدنش زخمی بود 

الان واقعا دلشوره دارم همش نگرانم 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکلات قند شکر نده بخور 

دوغ ماست گلاب بده اینا ارام بخشه بدن اروم میکنه دنج

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شکلات قند شکر نده بخور دوغ ماست گلاب بده اینا ارام بخشه بدن اروم میکنه دنج

خداشاهده اصلا رو بعضی بچه ها جواب نمیدن اینا ک گفتی. من بچم استامینوفن هم میخوره اصلا رو خوابش شل شدنش تاثیر نمیذاره

parasoo1989@
هعی بچه شما هم انقدر به خودش آسیب میزنه شما چکار کردین تونستین راهی پیدا کنین

متاسفانه نه هنوز

۸سالشه و بشدت شیطون و 

پرانرژی و کم‌خوراک

و لاغر و کم‌خواب 

جرات‌نمیکنم‌ببرمش بیرون‌

چون یا منو میزنه یا گریه میکنه و ..

ببخشید دکتر گفته دیگه چیکارا میکنه؟ اخه اینا ک‌گفتی من تو پسرای دیگه ام دیدم. پسره من کلا زانوش داغو ...

بالا چون همش در حال بازی و اینکه پسر من بیش فعالی داره 

دکتر گفت انرژیش تخلیه یسری راهکاری دیگه ولی خب این خالی کردن انرژی با فعالیت فیزیکی انجام میشه که فرستادمش باشگاه همش خودش زخمی میکنه 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

بردم عزیزم نگران این آسیب هایم به خودش میزنه

میشه انقدر روش اسم نذاری؟ یجوری گفتی بخودش آسیب میزنه بخدا فکر کردم دور از جون خودزنی میکنه

خب شیطونه اذیت میکنه حالا اسمش و گذاشتن بیش فعالی و روانشناسا هیچ کاری نمیکنن جز پول گرفتن

هیچکدوم بچگی آسیب نمیدیدیم؟ 

درسته حق داری نگران باشی ولی بزرگتر میشه عاقل تر میشه یکم تحمل کن بهش آیت الکرسی بخون فوت کن صدقه بده