2777
2789
عنوان

کار در منزل زینب جوکار

2035 بازدید | 45 پست

سلام توی ایتا ی کانالی هست میگن خودشون مزرعه آلو ورا دارن تو شیراز اسمشون هم زینب جوکار عکس و جواز مشاغل خانگی و عکس از لوح تقدیری که از فرماندار و استاندار گرفتن بابت کارآفرینی رو گذاشتن.کارشون هم بسته بندی دکمه و نخ و روغن آلوورا.میگن واسه اینکه ی فلش آموزشی میدن که یاد بدن بسته بندی رو و راننده باید بیاد تحویل بده و محصول رو ببره باید ۸۰۰ تومن باید پرداخت کنیم.و اینکه فقط میگن چون ایتا تحت نظر سپاه هست کسی نمیتونه کلاه برداری کنه ی تایم داده که ۱۰۰ نفری که تو وون تایم واریز کنن استخدام میشن بنظرتون ‌کلاهبرداریه نه؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بزار بپرسم خبرت میکنم ولی قبلاً یه خانوم بود طرف تو شیراز اسم یه آقایی رو گذاشته بود با کلی مدرک بعدا فهمید اون آقا اصلا خبر ندارن ازش سواستفاده شده تلویزیون میگه هر جا قبل کار در منزل اسم پول اومد کلاهبرداریع بارها تذکر دادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بپرسم خبرت میکنم ولی قبلاً یه خانوم بود طرف تو شیراز اسم یه آقایی رو گذاشته بود با کلی مدرک بعد ...

وای مرسی عزیزم میتونی برام معلوم کنی؟

اسمش زینب جوکار شهرستان کازرون روستای بالاده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بزار بپرسم خبرت میکنم ولی قبلاً یه خانوم بود طرف تو شیراز اسم یه آقایی رو گذاشته بود با کلی مدرک بعد ...

من منتظرم تا فردا ظهر میتونی بهم خبر بدی؟

من که یه یری یه کار تو ایتا پیدا کردم ۵۰۰ بهش زدم اما دروغ بود و کلاهبرداری

آقایان لطفا درخواست ندید  شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

من که یه یری یه کار تو ایتا پیدا کردم ۵۰۰ بهش زدم اما دروغ بود و کلاهبرداری

همین کار در منزل و بسته بندی و اینا بود؟

همین کار در منزل و بسته بندی و اینا بود؟

اره

آقایان لطفا درخواست ندید  شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

اره

پس احتمالا اینم کلاهبرداریه چون گفتم ۸۰۰ زیاده گفت دوتا قسط ۴۰۰ بده

پس احتمالا اینم کلاهبرداریه چون گفتم ۸۰۰ زیاده گفت دوتا قسط ۴۰۰ بده

اره احتمال زیاد اینایی که پول میگیرن کلاهبرداریه 

اونایی که میگن سریع و راحت پولدار شوید مطمئن شوید انها از طریق شما راحت پولدار میشوند

تو این زمونه به هیچکس اعتماد نکنید

اره احتمال زیاد اینایی که پول میگیرن کلاهبرداریه اونایی که میگن سریع و راحت پولدار شوید مطمئن شوید ا ...

اینم میگه حداقل روزی ۴۰۰ درامد دارین ماهی بالای ۱۲ تومن

میگن حتی تا ۳۰ تومن هم میشه درامد داشت 

کانالش ۸.۵ کا فالوور داره تو ایتا

اینم میگه حداقل روزی ۴۰۰ درامد دارین ماهی بالای ۱۲ تومنمیگن حتی تا ۳۰ تومن هم میشه درامد داشت کانالش ...

نمیدونم والا 

بسته بندی دکمه و نخ و روغن آلوورا

نه مال من قاشق چنگال بود