سلام توی ایتا ی کانالی هست میگن خودشون مزرعه آلو ورا دارن تو شیراز اسمشون هم زینب جوکار عکس و جواز مشاغل خانگی و عکس از لوح تقدیری که از فرماندار و استاندار گرفتن بابت کارآفرینی رو گذاشتن.کارشون هم بسته بندی دکمه و نخ و روغن آلوورا.میگن واسه اینکه ی فلش آموزشی میدن که یاد بدن بسته بندی رو و راننده باید بیاد تحویل بده و محصول رو ببره باید ۸۰۰ تومن باید پرداخت کنیم.و اینکه فقط میگن چون ایتا تحت نظر سپاه هست کسی نمیتونه کلاه برداری کنه ی تایم داده که ۱۰۰ نفری که تو وون تایم واریز کنن استخدام میشن بنظرتون کلاهبرداریه نه؟؟
در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بنده شرکت کردم و پول واریز کردم به زینب جوکار اول حرفهای دیگه ای میزدن که خودمون میآییم بسته را تحویل می گیریم و...کار بسته بندی رو خودت انتخاب کن روغن می خوای یا دکمه یا ...انتخاب کن هفتگی حقوق می خوای یا ماهی یا ده روز .حالا چیز دیگه میگن باید خودت مشتری پیدا کنی و...........پولم رو هم پس نمیده دروغ گو ان وشیاد خوش به حالت که شرکت نکردید.کاش اول یک سرچ کرده بودم اینترنت.پلیس فتا شکایت کردم اگر دوستان جمع بشن بریم باهم که نتیجه بده و از مردم دیگه نتونه دزدی کنه.دیدم بله هم کانال داره آموزش مواظب باشید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه کلاه برداری نبوده من شرکت کردم راضی هم هستم خدا و خوششون نمیاد به ولله کاره درستی نیست آخه نمیت ...
عذر می خواهم ولی شما مشکوکی یا اصلا دقت نکردی به حرفاشون که تو کانالشون می زدن الان کانالش هم مسدود شده و مردم گزارش کردن.بنده شرکت کردم و زینب جوکار دروغ گو هست و کلاهبرداران دیگه خواهشاً دوستان گول نخورید.تا بساط دزدی شون برچیده شه
منم متاسفانه براشون واریز کردم بعد گفتن خودتون مشتری پیدا کنید حدود ۲۰ تا دونه دکمه ریز که حتی نمیشه برا لباس بچه استفاده کرد برا من فرستادن گفتن خودتون بفروشید