2777
2789

بخصوص اونی که درخواست میده!

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه زن بودن چشه که میگی از زن ، زن تره؟

الان اونا رو تحقیر کردی یا خودمون رو ؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مگه خانما چشونه؟

خانوما چیزیشون نیست مردا یچیزیشونه که میرن تو قسمتی که خانوما قرار دارن

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

مگه زن بودن چشه که میگی از زن ، زن تره؟الان اونا رو تحقیر کردی یا خودمون رو ؟

اونارو تحقیر کردم بااومدن به نی نی سایت مرد بودن خودشونو زیر سوال میبرن واقعا متاسفم

من یک مرد رو تصور می‌کنم دامن پوشیده داره پاستیل میخوره و پست میذاره اینجا و پریوده🤢🤢🤢

این تصورو وقتی دارم که کسی بهم درخواست میده😐😂

از زنم زن تره؟؟الان یعنی سرزنش کردی مثلا اومدی اونا رو تحقیر کنی گل به خودی زدی 

دستت درد نکنه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اونارو تحقیر کردم بااومدن به نی نی سایت مرد بودن خودشونو زیر سوال میبرن واقعا متاسفم

اینجا بودنشون نشونه‌ی شخصیت نداشتشونه قطعا

اما جمله‌ی خوبی برای تحقیر بکار نبردی عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اینجا یه سایت تبادل نظره 

مردا هم درکنار زنان بچه دار میشن، بابا میشن، تو جامعه برادر هستند، همسر هستند، عمو هستند و غیره 

اطلاعات اینجا بدرد اونا هم میخوره فقط مختص جنسیت زن نیست 

این سایت جنسیت نداره چون درک انسانی و روزمره فقط برای زنان نیست 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

الان همه جبهه گرفتید کاش یکم اینم براتون مهم بود که بعضی ازما خانوما خوشمون نمیاد تو فضایی که خانومانست و میخوایم راحت دردودل کنیم ی مرد بیاد بعدم بیاد درخواست دوستی بده و قصدش اشنایی و ...