2777
2789
عنوان

بالا بودن گلبول سفید کسی بوده بی دلیل اینجوری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 99 پست
عزیزم بخاطر عفونت میشه بیشتر.ویروس وعفونت

میدونم ولی استرس شدید دارم تو نت خیلی چیزا زده میترسم اخه عفونت بابد علائمی داشته باشه یا نه 😢

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی تشخیص ندادن ۵ ماهه درگیرم و انتی‌بیوتیک میخورم هربار بعد داروها میرم تکرار ازمایش همچنان بالاست ...

با یه متخصص عفونی مشورت کن همینطوری که نمیشه هی انتی بیوتیک خورد 

باید علتش پیدا بشه 

ممکنه ابسه عفونی باشه

جاشو ک مانمیدونیم

خب پس چجوری میفهمی کجای بدنت عفونت داره 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
هیچی تشخیص ندادن ۵ ماهه درگیرم و انتی‌بیوتیک میخورم هربار بعد داروها میرم تکرار ازمایش همچنان بالاست ...

چرا تشخیص ندادن آزمایش های دیگه انجام ندادی ؟مثلا کبد و‌روده و اینا رو چک کردی؟ 

با یه متخصص عفونی مشورت کن همینطوری که نمیشه هی انتی بیوتیک خورد باید علتش پیدا بشه ممکنه ابسه عفونی ...

زیرنظر فوق تخصص خون و انکلوژی هم هستم خیر سرش

یبار همینطوری پیش طب طب‌سنتی هم رفتم گفت عفونتت مربوط به مسائل زنانه‌س...اخه عفونت واژن که از ازمایش خون مشخص نمیشه که

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
تالاسمی مینور داری؟ مادرزادیه ؟

نمیدونم کم خونی شدید دارم دیگه هموگلوبینم هم پایینه 

زیرنظر فوق تخصص خون و انکلوژی هم هستم خیر سرشیبار همینطوری پیش طب طب‌سنتی هم رفتم گفت عفونتت مربوط ب ...

میشه

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

تست آنتی بیوگرام بده بدنت به آنتی بیوتیک مقاوم شده البته

احتمالات دیگه هم هست

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
چرا تشخیص ندادن آزمایش های دیگه انجام ندادی ؟مثلا کبد و‌روده و اینا رو چک کردی؟

اره همه‌چی اوکی بوده ...نمیدونم دیگه چرا درست نمیشه

البته من یه‌تایمی داغ خیییییلی سنگینی دیدم و به شدت داغون بود روحیه‌م و یکساله که شبا نمیتونم بخوابم شاید تاثیر همینه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
زیرنظر فوق تخصص خون و انکلوژی هم هستم خیر سرشیبار همینطوری پیش طب طب‌سنتی هم رفتم گفت عفونتت مربوط ب ...

پاپ اسمیر ندادی اون مشخص میکنه اگه مشکلات زنانه باشه