2777
2789

من قبلاً صندوق عیارو داشتم نزدیک صددرصد سود داد به نظر من که خیلی خوب به دید بلند مدت 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنی میشه سود و برداشت کرد؟؟؟

اگه طلا بره بالا سود صندوقم می‌ره بالا  هر موقعی هم خواستی میتونی بفروشی ولی اگه دنبال سود کوتاه مدتی بدرت نمیخوره باید بخری ولش کنی چند سال بعد سودشو ببینی کیف کنی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
مثل طلا سود داد؟من الان کهربا خریدم ولی همیشه منفیه

والا من از زمانی خریدم تا الان 179 درصد تو سودم نمیدونم طلا چقدر رشد کرده فکر کنم تقریبا شبیه

من کلا دیدم بلند مدت

طلا فیزیکی از همه چی بهتره

خوب وقتی دوست داریم یه النگو. یا دستبند بخریم که پولمون کمه .از صندوق میخریم و هروقت پولمون زیاد شد میریم فیزیکی میخریم . آخه الان یک گرم طلا خیلی گرونه. خوب من هر ماه فقط پنج میلیون میتونم پس انداز کنم .به این که طلا نمیدن .مجبورم صندوق بخرم

خوب وقتی دوست داریم یه النگو. یا دستبند بخریم که پولمون کمه .از صندوق میخریم و هروقت پولمون زیاد شد ...

ببین سر جنگ یادته .بورس یستن ببین خدا نکرده بوی جنگ بخوره دوباره ممکن بورس همینطور بشه پس مالتو زیر سرت بزار فردا تو جنگ هم صاحبش باشی

سلام

به هیچ وجه صندوق طلا نخرید

منم پارسال بهمن و اسفند ماه بود اینجا دیدم خانمی نوشته بود که صندوق طلا ، هر ماه خرید می کنه و خوبه

و منم سهم زیادی خریدم

ولی اصلا با بازار هماهنگ نبود وقتی بازار یه تومن میذاشت روی گرم طلا

این صندوق ها که چند نوع هم خریده بودم خیلی نامحسوس بالا می رفت اونم بعد چند هفته که مطمئن میشدن قیمت تثبیت سده

خلاصه اون موقع ربع ۱۶ یا ۱۷ پیش فروش می شد

از طرفی وقتی طلا یه ذره می اومد پایین صندوق کلی ضرر میداد

منم چند ماه موندم تا با پول خودم بدون ضرر بیام بیرون که خودش ضرر بود

بیرون طلا بالا رفته بود

خود طلافروش هم می گفت مثل قمار و بورسه

طلای واقعی و حتی کارکرده با چند درصد اجرت بخرید بردین

صندوق به هیچ وجه توصیه نمی کنم

ا