2777
2789
عنوان

بالا بودن گلبول سفید کسی بوده بی دلیل اینجوری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 99 پست
من مثلا موقع سرم و امپول و فشار و اینا مثلا با یه شوخی حتی گوشتم سریع کبود میشه ولی بی دلیل اینکه خ ...

ببین اخه من ادمی ام که اصولا کبود نمیشدم هیچوقت 

حتی ضربه محکم میخورد یا خون میدادم 

بعد نهایت کبود بشه سیاه کم بشه و دوز بعد هم دورش زرد بشه 

یه ازمایش خون دادم دو هفته دستش بنفش شده بود بنفشا 

دکتر روماتو بهم گفت چون دو هفته ای خوب میشه مسئله ای نیست اگه شش هفته بشه ما بررسی میکنیم 

حالا نمیدونم شروع بیماری خودایمنی هست یا چی همینطور پیگیرم 

اره عفونی ها عالی هستن فکر کن برای من انواع متخصص های دیگه یه عالم تشخیص اشتباه دادن علائمم رو گفتم ...

چه خوب کاش از اول میرفتم پیشش...این که منو موش ازمایشگاهی کرد.‌اخرین قرصی که داد خوردم..تا تموم شد پشت‌بندش عفونت واژن گرفتم ننیدونم قبلا داشتم و با مصرف این قرص‌ یهو زد بیرون یا چی....

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اخه من ادمی ام که اصولا کبود نمیشدم هیچوقت حتی ضربه محکم میخورد یا خون میدادم بعد نهایت کبود بش ...

خدانکنه انشالله که چیز خاصی نباشه 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چه خوب کاش از اول میرفتم پیشش...این که منو موش ازمایشگاهی کرد.‌اخرین قرصی که داد خوردم..تا تموم شد پ ...

واسه شما چنده عددش؟؟

اره حتما پیگیری کن انشالله که حل بشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
واسه شما چنده عددش؟؟اره حتما پیگیری کن انشالله که حل بشه

نمیدونم الان دم‌دستم نیست...هرچیه انقدر بالا بود که کلا با فلش قررررمز نشونش دادن همیشه😂😂

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
نمیدونم الان دم‌دستم نیست...هرچیه انقدر بالا بود که کلا با فلش قررررمز نشونش دادن همیشه😂😂

وااای ....واسه من قرمز نبود ولی کنارش زده بود H یعنی بالا...

اخه علائمی هم ندارم بالاخره وقتی داخل بدن یه مشکلیه گلبول داره تلاش میکنه نباید علائمی بیاد بالاخره ...من عادی ام اگه ازمایش نمیدادم نمیفهمیدم اصلا... 

کاش نداده بودم آزمایش والا آدم نفهمه داخل چخبره اعصابش راحتتره🤦🏻‍♀️

چه خوب کاش از اول میرفتم پیشش...این که منو موش ازمایشگاهی کرد.‌اخرین قرصی که داد خوردم..تا تموم شد پ ...

ببین یادت باشه هر متخصصی بهت انتی بیوتیک داد حتما همزمان باهاش پروبیوتیک زنان هم بخور 

وگرنه دائم عفونت واژن میگیری یا قارچ واژن

هم این بلا سر خودم اومده هم دخترخالم 

دکتر زنان اخر بهم گفت خانم همه انتی بیوتیکا باعث قارچ میشن

پس حتما در کنارش یه پروبیوتیک بخور یا بایوفم یا لاکتوفم

شیاف هم داره پروبیوتیک ولی تا مشکل جدی نیست با همون قرص کارت راه میفته

ببین یادت باشه هر متخصصی بهت انتی بیوتیک داد حتما همزمان باهاش پروبیوتیک زنان هم بخور وگرنه دائم عفو ...

جدی یادم باشه به دکترم بگم پس

خب چرا نمیری دکتر

آزمایشو دکتر نوشته دیگه ... چند روز دیگه نوبت دارم واسه ...