2777
2789
عنوان

چهل روزه با پارتنرم بیرون نرفتیم

242 بازدید | 38 پست

بهش میگم چرا.. میگه من بیام اختیاری از خودم ندارم نمیتونم غریزه ام رو کنترل کنم تا تکلیف مون مشخص بشه...

خانواده من راضی نشدن به ازدواج ما ...

تو یه محل کاریم همو هر روز میبینم

قبل ها میرفتیم میومدیم اما الان نه...

حالا از همچی بهم میخوره دلم میخواد بمیرم

حتی حق اینکه تو ارتباطم بخوام با پارتنرم بیرون هم برم ندارم

چون اون کنترلی از خودش نداده ،این چه رابطه ای هست که فقط زنگ پیام باشه

حتی امروز هم قرار بود بیاد نیامد و من تا الان چشم انتظارم

پیام دادم بهش الان میزارم پیاممو

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

کسی که کسی و دوست داشته باشه دلش میخواد هر روز اون آدمو ببینه

همه چیزت اداست. حرف...

حرفی فقط..

دور از اسمت حیوون هم میتونه خودشو کنترل کنه

من تو رابطه ای نمیمونم که بی سر و ته باشه و حتی دیدن پارتنرم برای من دغدغه باشه

نتونی حست و کنترل کنی نمیتونی برای منم زندگی درست کنی

تورو با غریضه هات تنها میزارم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد من

خاک تو سرم فقط

هنوزم منتظرش بودم شاید بیاد

جوابش؟؟

[۱۲/۱۶،‏ ۱۴:۲۰] Bi Vojdan: بازم الکی دور ورت داشته ..

[۱۲/۱۶،‏ ۱۴:۲۰] Bi Vojdan: دوست داشتن اگه گناهه

تا آخرعمرگناه خواهم کرد

غریزه منظورش بغل و بوس؟🤔

دقیقا

مگه حیوونه؟😐 با این آدم میخوای ازدواج کنی که فردا تو بارداری بره دنبال غریزه اش؟ والا نمیدونم دخترای اینجا چرا طوری نشون میدن انگار عقل ندارن هنوز نشستی منتظرش😐😐😐

ببخشید اسی ولی گوه خورده اختیار غریزه اش رو ندارهبعدا حامله شی چند ماه نمیتونی رابطه داشته باشی اختی ...

متوجه آن عزیزم اختلاف سنی بالا هم داریم باهم بخدا اصلا در حد من نیست چه ظاهری چه هرچی....

بعد همین آدم منو آزار روانی میده

ببخشید چطور کنترل نداره من مورد دیدم عقد بودن و خونه هم میموندن شب چون شهرشون یکی نبوده ولی رابطه کامل با دختره نداشته به خواستش که گفته بعد از عروسی احترام گذاشته کسی که میگه من کنترل ندارم اول توهین به خودشه بعد معلومه اصلا آدم درستی نیست

خوش به حالتون که به اینچیزا اصلا فکر نمیکنید

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...