2777
2789
عنوان

دو خشاب الپروزلام بخورم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 55 پست
شوهر من شبی دوتا میخوره هیچی هم نمیخوابه قرصا گچ شدن تازه شوهر من کلونازپام میخوره

عزیزم شاید بدنش عادت کردع برای همین خوابش نمیگیرع، شاید نیاز ب دوز بالاتری داشتع باشع البتع حتما حتما زیر نظر پزشک

🙂

حرص نخور ارزش ندارد بخدابجای قرص خوردن دو هفته برو سفرنمیتونی برو پارک سینما خرید

تک تک 

کوچه های شهر منو یادش میندازه 

همه چی عین فیلم سینمایی از جلوی چشام رد میشه‌..

حتی صندلی خالی شاگرد وقتی ماشین سوار میشم اذیتم داره 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید بدنش عادت کردع برای همین خوابش نمیگیرع، شاید نیاز ب دوز بالاتری داشتع باشع البتع حتما حتم ...

نه والا میگه قرصا ازشون دزدیدن یه کلونازپام داره برا ۵سال پیشه یه نصفه اونو میخوره ۸ساعت میخوابه

ن عزیزدلمممم خدانکنع بری... تو هنوز قشنگترین روزای زندگیتو ندیدی، باید تجربشون کنی باید لذت ببری... ...

جیگرم سوخت...

ای روزگار جیگرت بسوزه....

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
من ادم اینکارا نیستم اجی ...من ۱۴ سال با این تو رابطه بودم ....سرمو از روی کفشای پسرا بلند نکردم که ...

یه وقتایی بخاطر خودتم شده مجبوری که دروغ بگی عزیزم وگرنه آینده هم مثل گذشته خواهد بود .

تا بفهمن اینو سو استفاده میکنن و بعدم بای بای .رفتار طرفت رو مقایسه کن خودت دختری ک رابطه داشته با ارزش تره یا اثنی ک دختره و آفتاب مهتاب ندیده ...

خوب بودن زیادی تو این دنیا کارساز میشه.

حالت ک بهتر شد به حرفم فکر کن .. 

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

از چند سالگی تو رابطه بودیچرا رفت؟

گفت من ادم بد دلی هستم 

تو زندگی اذیتت میکنم.

تو عشقی من دوست ندارم اذیت شدنتو ببینم و رفت 😔

تک تک کوچه های شهر منو یادش میندازه همه چی عین فیلم سینمایی از جلوی چشام رد میشه‌..حتی صندلی خالی شا ...

بخدا منم عاشق بودم منم با یکی دیگه ازدواج کردم

خودت بخوای فراموشش می‌کنی

این همه زن بعد ۲۰ سال و دوتا بچه آوردن جدا میشن زندگی میسازن عالی

چرا ضعیفی اخه