2777
2789
عنوان

خیلی تپش قلب دارم چی بخورممم

93 بازدید | 19 پست

عصر قهوه خوردم یکی دو ساعت بعدش قلیون کشیدم الان حس میکنم خیلی تپش قلب دارم و حس گیجی فک میکنم فشارمم افتاده 

اب قند بخورم خوبه؟؟

قرص نمی‌خوام بخورم

مطمئنی فشارت افتاده؟؟؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو برو درمونگاه

دیگ قلب و تپش قلب چیزی نیست که خوددرمانی کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزبزم این دوتا رو اصلا نباید باهم استفاده کنی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

عزیزم احتما داره فشارت بالا باشه پاشو برو بزار فشارتو ببینن بیمارستان چشمات قرمزه؟

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁

زدم برات هوش مصنوعی 👇 این جوابش 

اگر بعد از مصرف قهوه و قلیان تپش قلب شدید دارید، این اقدامات غیردارویی می‌توانند به شما کمک کنند:

### ۱. **آب بنوشید**  

- نوشیدن آب به دفع نیکوتین و کافئین از بدن کمک می‌کند و تعادل الکترولیت‌ها را بهبود می‌بخشد.

### ۲. **نفس عمیق بکشید**  

- تنفس آرام و عمیق (دم از بینی و بازدم از دهان) به کاهش استرس و تنظیم ضربان قلب کمک می‌کند.

### ۳. **موز یا غذاهای پتاسیم‌دار بخورید**  

- کمبود پتاسیم می‌تواند تپش قلب را تشدید کند. موز، اسفناج، آووکادو و سیب‌زمینی منابع خوبی هستند.

### ۴. **منیزیم مصرف کنید**  

- منیزیم به آرامش عضلات قلب کمک می‌کند. مغزها (بادام، گردو)، دانه‌ها (کدو) و سبزیجات برگ‌دار مفیدند.

### ۵. **از مصرف محرک‌ها خودداری کنید**  

- تا بهبودی کامل از قهوه، چای پررنگ، سیگار و قلیان پرهیز کنید.

### ۶. **استراحت در محیط آرام**  

- دراز بکشید و سعی کنید ذهن خود را آرام کنید. گوش دادن به موسیقی ملایم یا مدیتیشن می‌تواند مفید باشد.

### ۷. **کمپرس گرم یا دوش آب ولرم**  

- گرما به آرامش عضلات و کاهش استرس کمک می‌کند.

### هشدار:  

اگر تپش قلب با **سرگیجه، تنگی نفس، درد قفسه سینه یا غش** همراه است، **فوراً به پزشک مراجعه کنید**، چون ممکن است نیاز به بررسی اورژانسی داشته باشد.

ترک یا کاهش مصرف قهوه و قلیان در طولانی‌مدت بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل است. بهبودی سریع‌تر باشید!

عزیزم احتما داره فشارت بالا باشه پاشو برو بزار فشارتو ببینن بیمارستان چشمات قرمزه؟

ن قرمز نیس 

فک نکنم قشارم بالا باشه چون من اکثرا فشارم میاد پایین تا۷ میاد

اها یچیزی اگه دیگه خیلییی  جدیه اونقدر که نمیتونی رو پاهات واییسی زنگ بزن اورژانس پاسخگو هاشون کارشون خیلی درسته من یبار حالم بد بود زنگ زدم دستشن درد نکنه تو خونه مشکلم اوکی شد