2777
2789

من در این حد نیستم شما رو پند و اندرز بدم

ولی مامانم 25 سال با پدرم زندگی کرده همش

از خود گذشتگی کرده مادرم 

پدرم میگفته فلان چیز و بخر نه این ماه قسط داریم فلان بهمان

پدرم 3 4 بار خیانت کرده بهش اهمیت نمیده در حالی که همین خونه و زندگی و ماشین اگ مامانم نبود هیچکدوم نبود اگه شما خرج نکنید میره برا یکی دیگه خرج میکنه

الان دلم برا مادرم کباب عه

اینا رو گفتم بتون شما حواستون باشه

البته میانه رو بودن بهتره

🤍✨️Hala Madrid

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به خیانت پدرتون که کار وحشتناکی بوده ندارم ولی توقع داشتن بسته به شرایط موجود

نمیشه از پسر مردم که حقوقش یا اقتصاد جامعه گریبانگیرش هست توقع ماشین ۶ میلیاردی و خونه ۶۰۰۰ متری داشت

هر کس بنا به جیبش باید زندگی کنه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

مادرت همه ی این کارها رو برای بچه هاشو کرده پدرتون دیگه مهم نیست براش چون اولین خیانت رو که کرد تموم شده

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

مامان منم همین بود همیشه قناعت کرد بابام نداشت 

ولی حالا ک میبینم ابجیمم نمیتونه حقشو از شوهرش ک دستش ب دهنش میرسه بگیره میفهمم چقد اشتباه کرد مامانم

دختر ب مامانش نگاه میکنه و مث اون میشه 

مامان نباید ته مونده غذا رو میخوردی نباید لباس نمی خریدی مامان😭

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

کاری به خیانت پدرتون که کار وحشتناکی بوده ندارم ولی توقع داشتن بسته به شرایط موجودنمیشه از پسر مردم ...

عزمزمه من کلی گفتم

دقیقا همینه خودمم میگم میانه رو باشید

ببین الان من شوهرم  مثلا میبینم پولی له کارتش واریز شده مثلا 30 تومن باشه 5 تومن شو برا خودم خرج میکنم

که بدونه یکی هست اینجا خرج کنه

منظورم از توقع همینه

🤍✨️Hala Madrid

مادر منم همینه تازه با ما دعوا میکنه خرج نکنین شوهراشون گناه دارن 😑

وااای مثل مادر من

فک کن تو دوران نامزدی برام وسیله می‌خرید مادرم باهام بحث میکرد چرا گذاشتی بخره بیچاره افتاده تو خرج

مامان منم همین بود همیشه قناعت کرد بابام نداشت ولی حالا ک میبینم ابجیمم نمیتونه حقشو از شوهرش ک دستش ...

همینه وقتی خودت بع خودت ارزش ندی دیگران هم بت ارزش نمیده حتی اگه شریک زندگیت

باشه خدا رو شکر خواهر من اینجوری نیست و از مامانم عبرت گرفته

🤍✨️Hala Madrid

عزمزمه من کلی گفتمدقیقا همینه خودمم میگم میانه رو باشیدببین الان من شوهرم مثلا میبینم پولی له کارتش ...

آقا هستم

اگر اینجوری که میگین پس آفرین به شما و مدیریت اقتصادی و زندگی تون

براتون از خدا آرزوی خوشبختی میکنم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم