2777
2789
عنوان

بچه ها تو زندگی کم توقع نباشید واقعا خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 32 پست
همینه وقتی خودت بع خودت ارزش ندی دیگران هم بت ارزش نمیده حتی اگه شریک زندگیتباشه خدا رو شکر خواهر من ...

میترسم منم مث ابجیم بشم ب خودم بیام ببینم مث مامانم شدم بزرگترین ترس من تبدیل شدن ب ی نسخه از پدر مادرمه 💔

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا هستماگر اینجوری که میگین پس آفرین به شما و مدیریت اقتصادی و زندگی تونبراتون از خدا آرزوی خوشبختی ...

عه ببخشید نفهمیدم 

آره کلا منظورم همینه وگرنه  روزی شده اون 500 تومن ته کارتش پول داشته من برم یقه اون و بگیرم فلان لباس و میخوام دیگه اون شرمنده میشه 

بعد دعوا رومون به روی هم باز میشه

اما وقتی میدونی داره چرا خرج نکنی

🤍✨️Hala Madrid

عه ببخشید نفهمیدم آره کلا منظورم همینه وگرنه روزی شده اون 500 تومن ته کارتش پول داشته من برم یقه او ...

خیلی ازتون ممنونم که تو این شرایط سخت جامعه پشت همجنس مم هستین ، تشکر خانم

هیچوقت غرور مرد رو نباید له کرد 

و البته درستع باید به خانم خونه در حد توان رسیدگی مالی کرد

باهم ساختن خیلی قشنگه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

وااای مثل مادر منفک کن تو دوران نامزدی برام وسیله می‌خرید مادرم باهام بحث میکرد چرا گذاشتی بخره بیچا ...

مادر من میگه نخور نپوش  مثل گدا ها باش  همیشه باهم بحث داریم 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی بده اینطوری

خیلی الان باردارم ۴ دست لباس برا بچم گرفتم همه جا میشینه میگه. یه عالمه لباس گرفته .

یا مثلا گیرداده بچه دوم چه ماما خصوصی. چرا این کارا رو میکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش بگو زندگی خودمه دست از سرم بردار به حرفش اصلا گوش نده

میگم بحث میکنیم دعوا میکنیم میگه به منچه باز میگه دیگه عادت کرده به خرج نکردن. انقد که بابام یه هزار براش خرج نمیکنه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره روانشناس میگفت زنهایی ک میگن مامیسازیم بدبخت میشن میگفت زن باید رویاپردازی کنه تامردعملی کنه میگ ...

دقیقااا همینه وقتی مرد ببینه خانمش چیزی نمیخواد و سقف رویاهاش کوتاهه تلاشش کم میشه

ولی ببینه نه بابا این خرج مردن و دوست داره میگه یکی باید این زن و تامین کنه

🤍✨️Hala Madrid

بگو باشه ولی کارخودتوبکن

ببین انقد میگه که وقتی یه کاری میکنییه چیزی میخری  فک میکنی اشتباه کردی خریدی همش عذاب وجدان داری وازش لذت نمیبری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40