2777
2789
عنوان

پسر خاله ی بی وجود نامزدم دوستم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 44 پست
امشب ثابت کن؟؟؟😐یعنی چی آخه

فکرای بد بد میکنم

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش این بود بهش بگم که اوکی نیستم با مهدی نه چیز دیگه ای:)🤍🙏🏻

میدونم فهمیدم

ولی آخه ...یه جوریه...یعنی فکر کردم فیکه

و امیدوارم فیک باشه.

اما خب به هر حال بلاکش کنی خودش میفهمه

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

فدای سرت مشکلی نداره😅کمکم کنید استفاده میکنم نکنید هم موردی نداره اعتماد حق مسلم شماست🤍🫠

ببین بنظرم کلا بهش محل نده و نادیدش بگیر 

هرچقدر ری اکشن نشون بدی بیشتر فکر میکنه که ازش خوشت میاد 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

میدونم فهمیدمولی آخه ...یه جوریه...یعنی فکر کردم فیکهو امیدوارم فیک باشه.اما خب به هر حال بلاکش کنی ...

ممنونم

فیک نیست اما اگر اعتماد ندارید هم مشکلی نیست

من فقط کمک خواستم که کار عاقلانه رو انجام بدم، پلتفرمی که بیشتر مخاطب هاش خانوم باشن و تجربه دار جز اینجا نداشتم🥲🙏🏻

ممنونمفیک نیست اما اگر اعتماد ندارید هم مشکلی نیستمن فقط کمک خواستم که کار عاقلانه رو انجام بدم، پلت ...

خواهش میکنم 

نه من فقط به خاطر حرفای چرتش شک کردم

فقط نشون نامزدت نده

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

ممنونم عزیز دلمهمچنیندعا کن برای بهبود نامزدم:)🤍✨️

خواهش میکنم🫶🏻

انشالله که حالش خوب بشه🩵

طبیعت خیلی برید واقعا تاثیر داره🏞

خواهش میکنم🫶🏻انشالله که حالش خوب بشه🩵طبیعت خیلی برید واقعا تاثیر داره🏞

من خیلی کوه میرم و تو مدیتیشن و اینام اما اون روحیه اش یکمی متفاوت با منه

سعی میکنم ببرمش

ممنون بابت انرژی مثبتت عزیز دلم✨️✨️🙏🏼😅

من خیلی کوه میرم و تو مدیتیشن و اینام اما اون روحیه اش یکمی متفاوت با منهسعی میکنم ببرمشممنون بابت ا ...

آره خیلی خوبه 

غذا هم ببرین اونجا قشششنگ😍

خواهش میکنم سلامت باشین🫶🏻😊