2777
2789
عنوان

پسر خاله ی بی وجود نامزدم دوستم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشونش نده بدتر افسرده شه بنده خدا

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

فکر کردم فقط خودم این فکرو کردم🫂

نه عزیزم همفکریم 

زیادی فیک میزنه 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

عزیزم همون‌طور ک گفتی نامزدت افسردگی داره،اگه نشونش بدی حالش بد میشه و رو افسردگیش تاثیر میزاره

بنظرم ندید بگیر و اهمیت نده فکرکن هیچی ندیدی

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

عزیزم همون‌طور ک گفتی نامزدت افسردگی داره،اگه نشونش بدی حالش بد میشه و رو افسردگیش تاثیر میزارهبنظرم ...

ولی اگه بعدا دیدی باز بهت گیر میده و پیام میده اون موقع قضیه جدیه و باید یکاری کنی که دیگه نتونه بهت چپ نگاهم کنه

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

دورت بگردم من اگر مشکلم نبود تاپیک نمیزدم فیک نیستم..سه ساله کاربر همینجام ولی اگر باور نداری مشکلی ...

میدونی عزیزم 

چون کاربر فیک زیاد دیدیم 

دیگه نمیتونیم اعتماد کنیم🤍

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋