خب سلام رفقا سوالی داشتین بپرسین
من این دستور از کسی یاد نگرفتم خودم یادش گرفتم
مواد لازم
آرد چهار لیوان شیرینی پزی بهتره
روغن دو لیوان
شکر چهار لیوان
اب پنج لیوان
زغفران غلیظ یه دونه هل
گلاب نصف لیوان
دستور
اول آب جوش با شکر مخلوط میکنید زعفران گلاب هل هم مخلوط کنید در پایان هل در بیارین
آرد بدون روغن قشنگ تفت بدین تا بویی خامیش گرفته بشه سرعت درست کردنش سریع میشه
بعد توی ظرف روغن بریزین آرد الک کنید
هم بزنین مرتب تا قشنگ قهوه ای بشه
بعدش تست کنید اوکی بود
شهد اضافه کنید
هر کی بخوره عاشقش میشه