2777
2789
خوب فعلا که نیستمیبینی کلی برای بچه ات وقت گذاشتی تا بچه بوده از همسن هاش جلوتر و موفق تر بوده حالا ...

قابل درکه حست عزیزم. ایکاش از تجربه ات بگی واسه ما که اول راهیم. اگه برگردی عقب چه میکنی یا چه نمیکنی.

خیلی تربیت یک انسان کار سختیه. من خودم آنقدر عاشق بچه بودم ولی الان خیلی کم حوصله ام و دوست دارم مامان بهتری باشم که بچه ام یک انسان به تمام معنا بشه

دهه ۶۰ جنگ و بمباران؛ نصف این امکانات هم نبوده ولی اکثر خانواده‌ها ۴ تا بچه کمتر نداشتن و خیلی هم ام ...

دهه ۶۰ با همه سختی هاش وضعیت اقتصادی به این سختی نبوده واقعا

الان وضعیت اقتصادی فاجعه اس

مادر پدرهای ما بدون کمک صاحب خونه شدن 

الان میشه؟ 

من خودم ۴۲ سالم هست  بازم با کمک خانواده صاحب خونه شدیم و کلی سختی

اطراف منم ۹۹درصد اگر خونه دارن کمک خانواده بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا برگردم عقب کار دیگه ای نمیکنمهرکاری از دستم بر آمد کردم

ببین از قدیم گفتن بچه اون چیزی نمیشه که پدرومادرشون میخوان. اون چیزی میشه که پدر و مادرش هستن. پس نگران نباش و نوجوونت رو که واقعا سن حساسیت بسپر دست خدا. ان شاالله خدا خودش کمک کنه عاقبت بخیر شه و همیشه تو مسیر درست و موفقیت باشه

دهه ۶۰ جنگ و بمباران؛ نصف این امکانات هم نبوده ولی اکثر خانواده‌ها ۴ تا بچه کمتر نداشتن و خیلی هم ام ...

شما انقدر خوش خیالید به اینجور فلاکتا میگید چالش 

معنی چالشو هنوز نمیدونی عزیز من 

شما با عرضه باش گلم و غر نزن و صد تا بچه بیار 

اینجا خودکشی بیشتره از فقر  تا اروپا 

دهه شصتم با الان مقایسه میکنه 

تورم چند بود؟ 

اقتصاد هم که صفر هستین ماشالله پس اظهار نظر نکن دیگه در این مورد 

دهه ۶۰ با همه سختی هاش وضعیت اقتصادی به این سختی نبوده واقعاالان وضعیت اقتصادی فاجعه اسمادر پدرهای م ...

خواهر من الان اکثر خانواده‌ها متوسط رو به بالا بچه کمتر میارن به دلیل راحت طلبی، عدم مسولیت پذیری و عدم آینده‌نگری، بلوچستان بری خانواده ها از شش تا کمتر بچه ندارند پس دلیل اقتصادی بهانه ای بیش نیست من میگیم وضع اقتصادی بده خیلی‌ام بده اما دلیل بچه نیوردن اقتصادی نیست، بیخود سر خودمون رو کلاه نذاریم

خواهر من الان اکثر خانواده‌ها متوسط رو به بالا بچه کمتر میارن به دلیل راحت طلبی، عدم مسولیت پذیری و ...

اولویت‌ زنهای جامعه ما تغییر کرده . خواسته های خودشون مهمتر از هر چیزیه. سطح خواسته هاشون تنزل پیدا کرده 

خواهر من الان اکثر خانواده‌ها متوسط رو به بالا بچه کمتر میارن به دلیل راحت طلبی، عدم مسولیت پذیری و ...

اونی که وضعیت اقتصادی خوبی نداره و بچه زیاد میاره خوب بیفکره واقعا البته که به خودش مربوط هست

ولی چند درصد جامعه وضعیت متوسط به بالا دارن؟!

چند درصد جامعه خونه شخصی دارن و اجاره نشین نیستن

بعد اون تازه خونه ۱۰۰ متری خریدن با سختی  درسته سه تا بچه؟  سه بچه فقط یه اتاق ؟!

الان جامعه قدیم نیست بچه ها رفاه بیشتری میخوان 

تازه مادر پدرها بعدش فکر تامین آینده بچه ها هستن

اونی که وضعیت اقتصادی خوبی نداره و بچه زیاد میاره خوب بیفکره واقعا البته که به خودش مربوط هستولی چند ...

اقوام خودم هم خانوم هم آقا شاغلن بجز حقوق ثابت درآمد متغییرشون چندبرابر حقوقشونه خونه تریپلکس دارن ماشین آنچنانی دارن ولی فقط یک بچه‌ دارن دوسه سال دیگه بچه شون ریشاش سبز میشه. تحلیل کنید لطفاً چرا تک فرزند؟

اولی ۱۵ که باهاش درگیرم بیشتر دومی ۱۰ هنوز به اون‌مرحله نرسیدهالبته هردو پسرن

خدا کمکت کنه

مغزم دیگه یاری نمیده والا

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

اقوام خودم هم خانوم هم آقا شاغلن بجز حقوق ثابت درآمد متغییرشون چندبرابر حقوقشونه خونه تریپلکس دارن م ...

درصد این خانواده ها زیاد نیست البته 

ولی خوب مادر شاغله وکسی رک نداره بچه رو پیشش بگذاره 

این یه مورد میشه چون نهایت ۹ماه مرخصی داره بعدش چی؟!

مساله اینه اکثریت جامعه این نیست اکثریت دارن با مشکلات اقتصادی میجنگن

درصد این خانواده ها زیاد نیست البته ولی خوب مادر شاغله وکسی رک نداره بچه رو پیشش بگذاره این یه مورد ...

زیاده . همکارای خودمم هستن همین رویه رو دارن با اینکه خانواده هاشون از خداشونه بچه به‌ دنیا نیومده شونو ساپورت کنن

درصد این خانواده ها زیاد نیست البته ولی خوب مادر شاغله وکسی رک نداره بچه رو پیشش بگذاره این یه مورد ...

عزیزم اینا تاپیکاشونو بخونید متوجه میشید هدف دارن و منظور دارن و دنبال جنجال هستن از غیر منطقی بودنشون باید متوجه بشید

اونی که وضعیت اقتصادی خوبی نداره و بچه زیاد میاره خوب بیفکره واقعا البته که به خودش مربوط هستولی چند ...

یعنی به نظر شما هر بچه باید اتاق جدا داشته باشه نمیشه مثلا همون یه اتاق را پارتیشن بندی کرد یا سه تخت و سه کمد چید؟!