2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم همون تو دستمال ببینیم کافیه با ایران امروز

من اوردم پشیمونم نیستم 

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

من قصد ندارم 😅

به نظرم  اونا  برای یکی یا همه ی این دلایل  میخوان بچه بیارن 

رهایی از یکنواختی از زندگی  و تنهایی خانم خونه (اسباب بازی نیاز داره )

حرف مردم : نگن اجاقشون کوره 

معتقدن بلاخره هدف از ازدواج همینه  دیگه ثمره ی عشقمون

ثبات زندگی  و بچه بیاریم درست میشه  آدم میشه 

بچه دوم و سوم هم بخاطر اون یکی تنها نباشه

یا جنسمون جور بشه

خودمم ناامید شدمهنوزم عاشق بچه هامم اما موفق نیستم دیگه

عزیزم. نگران نباش. حالا من که هنوز بچه ام کوچیکه. و بی تجربه ام. ولی بچه ها تو سنین نوجوونی یکم سرتق هستند. ولی اون ریشه و کودکیشون مهمه قطعا. توام که کم کاری نکردی. پس نباید خودت رو سرزنش کنی. قطعا از این سن عبور کنند بهتر میشه حست

عزیزم. نگران نباش. حالا من که هنوز بچه ام کوچیکه. و بی تجربه ام. ولی بچه ها تو سنین نوجوونی یکم سرتق ...

خوب فعلا که نیست

میبینی کلی برای بچه ات وقت گذاشتی تا بچه بوده از همسن هاش جلوتر و موفق تر بوده  حالا عقب تره  و ‌‌....

خوب سخته ببینی اونهایی که مطلقا برای بچه هاشون وقت نگذاشتن  الان بچه هاشون موفق ترن 

تو این شرایط خدایی چجوری به بچه فکر میکنید؟ تو این اوضاع خطر حنگ بی ابی بی برقی بچه چه اینده ای خواه ...

دهه ۶۰ جنگ و بمباران؛ نصف این امکانات هم نبوده ولی اکثر خانواده‌ها ۴ تا بچه کمتر نداشتن و خیلی هم امیدوارتر از امروز بودن، بنظرم خیلی بی عرضگی که فقط غر بزنی، زندگی یعنی چالش، این چالشها نباشه که دیگه اسمش زندگی نیست، برو تحقیق کن ببین چرا در خانواده‌ها مرفه در کشورهای غربی خودکشی زیاده، بنظرم این طرز نگرشت باید عوض بشه این طرز نگرش یه آدم از پیش باخته است

چون دیکه موفق نیستم احساس یه مادر شکست خورده دارم

بچه ها چند ساله ان؟

دختر من ۱۰ ساله شده

حس میکنم هرچی تو این ۱۰ ساله رشتم دخترم پنبه کرده

مثل کلاف سردرگمم از دستش

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

چون دیکه موفق نیستم احساس یه مادر شکست خورده دارم

خیلی کلی گفتی، یعنی چی موفق نیستی؟ دوران نوجوانی متفاوت از کودکی هست احتمال داره بچه‌ها سرکش‌تر بشن این به معنی این نیست شما ناموفقی، صبر و حوصله کن ، کتاب تربیتی بخون از پلتفرمهای هوش مصنوعی استفاده کن، به خودت تلقین نکن ناموفقی

دهه ۶۰ جنگ و بمباران؛ نصف این امکانات هم نبوده ولی اکثر خانواده‌ها ۴ تا بچه کمتر نداشتن و خیلی هم ام ...

شما ایران زندگی نمیکنید؟

همینجا تاپیکا مردمو نمیخونید؟ بخاطر یکم گوشت برده بود گرنبندشو فروخته بود ، از این برق ها یخچال و لوازم برقی مردم سوخته 

کو آب؟ چشمه ها اب های زیر زمینی خشک سدن

واقعا که متاسفم 

از هر حال هم راضی هستید ماشالله 

انگار دهه شصت انقدر تورم بود 

ریپلای نزنید اصلا حوصله جر و بحث با شماها رو ندارم 

برید خوش و خرم زندگی کنید و از فلاکت ها راضی و خوشنود باشید

برید هزار تا هزار تا بزایید