2777
2789

خیلی با خودم درگیرم. اصلا از درون احساس آرامش نمیکنم

خودمو دوست ندارم اصلا، این عدم آرامشم با خودم، بداخلاق و بی حوصلم کرده. کارامو میکنم، در ظاهر خوبم، اما از درون آشوبم😔 یهو میزنم زیر گریه...بابت مدل زندگی کردنم، رفتارای خود تخریب گرم و خوددوستیه پایینم😔 بارها سعی کردم خودمو دوست داشته باشم ولی نشده، نتونستم...هر بار شکست خوردم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم مرد خوبیهمشکل از درون آشفته خودمهقبل نامزدی هم همینطور بودم💔

اخی عزیز دلم اول اینکه انشالله خوشبخت بشین

دوم اینکه من ادم زیاد مذهبی نیستمااا فکر کنی تک بعدی نظر میدم ولی میتونی یکم خودت رو سرگرم دعا و سوره های قرانی کنی من یه چهل روز زیارت عاشوری خوندم فکر نکنم هیچ جای زندگیم اینقدر تحت تاثیر قرار گرفته باشه

توی چه شرایطی بزرگ شدی؟مثل اخلاق پدر و مادر و وضعیت مالی؟

من خودم توی یکی از بدترین خانواده ها بزرگ شدم متاسفانه خیلی نابوده روحیه ام

اخی عزیز دلم اول اینکه انشالله خوشبخت بشیندوم اینکه من ادم زیاد مذهبی نیستمااا فکر کنی تک بعدی نظر م ...

من قبلا مذهبی تر بودم ولی الان اصلا🥲

خانوادم بلد نبودن باید چطور برامون وقت بذارن. متاسفانه از روی ناآگاهی خیلی بهمون آسیب زدن💔

وضعیت مالیمونم ضعیفه🥲

من قبلا مذهبی تر بودم ولی الان اصلا🥲خانوادم بلد نبودن باید چطور برامون وقت بذارن. متاسفانه از روی ن ...

دقیقا این شرایطتت مثل منه💔😔با تک تک سلول هام درکت میکنم

متاسفانه من در شرف یه ازدواج اجباریم که باید تا اخر این ماه یجوری بهم بزنمش

میتونی کتاب بخونی؟کتابا خیلی تاثیر دارن 

بری سراغ نمازم خوبه من مثلا یهو میبینی صبح زود پا میشم نماز صبح میخونم درحالیکه مابقی روز نه 

انگار اشفته ام نمی دونم چند چندم با خودم

دقیقا این شرایطتت مثل منه💔😔با تک تک سلول هام درکت میکنممتاسفانه من در شرف یه ازدواج اجباریم که بای ...

عزیزم چند سالته؟

چرا اجباری؟🥲

آره کتاب زیاد میخونم

عزیزم چند سالته؟چرا اجباری؟🥲آره کتاب زیاد میخونم

۱۹💔😔

چون قبلا همو دوست داشتیم و به بهانه من اومد و رفت داشت خونمون البته دریغ از یه حلقه یا خون ازمایش

رفت با دختر عموم بهم خیانت کرد الان بازم برگشت بابام گفت ما دختره هرز نمیخواییم باید با همونی که بودی باشی

کتابا خیلی تاثیر دارن 

من یه مدت زوم کرده بودم که حتما هر ثانیه با وضو باشم ساعات خاصی مدیتیشن کنم تاثیر زیادی داشت

عزیزم🥲 چقدر سخته چرا باز برگشت؟ پشیمونه؟

اره دلم خونه فقط کافیه خودمو تنها ببینم زااار میزنم و گریه میکنم

پشیمونه برگشته همه کار میکنه ‌که فقط بمونم ولی میدونه دلم باش نیست از طرفیم انگار نمیتونه اون همه علاقه امو که قبلا داشتم فراموش کنه