🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
امروزخیلی ب کمک نیازداشتم یکی ک بام حرف بزنه ولی یکی نیومدخوشم میادیه تاپیک دورغ روهمه باورمیکنن
خب الان من هستم
بگو چیشده شاید بتونم کمکی کنم
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
باشوهرم حرفم شدک مقصرش نبودم اومدم اینجاازبی کسی حتی یکی حاظرنشددرددل کنه اروم بشم امیدوارم هیچ وقت مث من نشین ازبی کسی روبه هرکی برادرددل نکنید دلم خیلی شکست
بچم اسهال داشت ریخت روفرش شوهرم گفت ازقصدریخت من ازهمه جابی تقصیربچموبردتاالان گفتم بیاجدابشیم وقتی ...
وای چرا خب؟
مگه مقصر توبودی بچه مریض بوده
چیکار کرد بچه رو برد دکتر؟؟
اگه خواستی درد دل کنی بهم بگومنم مثل شما بودم الان به این نتیجه رسیدم که بهترین کسی که میشه باهاش در ...
چقدامروزقران روواسطه کردم چقدگریه کردم چقدزنگ کردم ب امام رضاحرم امام رضااجی نمیدونم ولی دعاکن بازبون خودش بگه بچه روبم میده اجی من دیگ توان نمیکشه برااین زندگی زحمت بکشم😭😭
دعام کن اجی ب امام رضابه دستای بریده حضرت عباس دیگه دلم بااین زندگی نیس دعاکن بمیره حداقل نمیگن طلاق گرفت میگن شوهرش مرده اجی نای زندگی کردن تواین شهرغریب ندارم اجی😭😭😭😭😭😭😭