2777
2789
عنوان

ی تاپیکهای رو

156 بازدید | 28 پست

پیش میبرین ک همشون یادورغ یاساخت ذهن ی بچه مدرسه ای ولی خداشاهدامروزخیلی ب کمکتون ب دعاتون نیازداشتم مث ی خواهرولی هردفعه تاپیک زدم هیچ کس جواب ندادولی امیدوارم ی روزانقدبی کس نشین ک حتی مجبورباشین توسایت دنبال همدم بگیرین🚶‍♂️

چیشده

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروزخیلی ب کمک نیازداشتم یکی ک بام حرف بزنه ولی یکی نیومدخوشم میادیه تاپیک دورغ روهمه باورمیکنن

خب الان من هستم

بگو چیشده شاید بتونم کمکی کنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چیشده بگو

باشوهرم حرفم شدک مقصرش نبودم اومدم اینجاازبی کسی حتی یکی حاظرنشددرددل کنه اروم بشم امیدوارم هیچ وقت مث من نشین ازبی کسی روبه هرکی برادرددل نکنید دلم خیلی شکست

خب الان من هستمبگو چیشده شاید بتونم کمکی کنم

بچم اسهال داشت ریخت روفرش شوهرم گفت ازقصدریخت من ازهمه جابی تقصیربچموبردتاالان گفتم بیاجدابشیم وقتی سازش نداریم ازبی کسی پناه اوردم اینجاولی اینجاتاپیکهای دورغ رودوس دارن

بچم اسهال داشت ریخت روفرش شوهرم گفت ازقصدریخت من ازهمه جابی تقصیربچموبردتاالان گفتم بیاجدابشیم وقتی ...

وای چرا خب؟

مگه مقصر توبودی بچه مریض بوده

چیکار کرد بچه رو برد دکتر؟؟

وای چرا خب؟مگه مقصر توبودی بچه مریض بودهچیکار کرد بچه رو برد دکتر؟؟

خوب منم مشکلم همین بودمن ک مقصرنبودم گفت توازقصداینکارروکردی مث بچه ننه هاتوشهرغریب غریب کشم کرددعاکن بمیرم اجی واقعن بی کسم کاش بچه نداشتم کاش عقل الان روچندسال پیش داشتم 😔😭

باشوهرم حرفم شدک مقصرش نبودم اومدم اینجاازبی کسی حتی یکی حاظرنشددرددل کنه اروم بشم امیدوارم هیچ وقت ...

اگه خواستی درد دل کنی بهم بگو

منم مثل شما بودم الان به این نتیجه رسیدم که بهترین کسی که میشه باهاش درد دل کرد اهل بیته

امضامم همینو گذاشتم

لطف حسین ما را تنها نمیگذارد. گر خلق وا گذارد او وا نمیگذارد❤

اگه خواستی درد دل کنی بهم بگومنم مثل شما بودم الان به این نتیجه رسیدم که بهترین کسی که میشه باهاش در ...

چقدامروزقران روواسطه کردم چقدگریه کردم چقدزنگ کردم ب امام رضاحرم امام رضااجی نمیدونم ولی دعاکن بازبون خودش بگه بچه روبم میده اجی من دیگ توان نمیکشه برااین زندگی زحمت بکشم😭😭

خوب منم مشکلم همین بودمن ک مقصرنبودم گفت توازقصداینکارروکردی مث بچه ننه هاتوشهرغریب غریب کشم کرددعاک ...

چرا تو بمیری عزیزم اون بمیره مردک بیشعور

چرا تو بمیری عزیزم اون بمیره مردک بیشعور

دعام کن اجی ب امام رضابه دستای بریده حضرت عباس دیگه دلم بااین زندگی نیس دعاکن بمیره حداقل نمیگن طلاق گرفت میگن شوهرش مرده اجی نای زندگی کردن تواین شهرغریب ندارم اجی😭😭😭😭😭😭😭