2777
2789
عنوان

سلام بچه ها لطفاً بیایید نظر بدید

87 بازدید | 12 پست

با پسری دوست شدم که قصد ازدواج هم داره ولی مشکلم اینا ریشه افغانی داره سی و خورده ای سال پیش اومدن ایران تا الان اصلا افغانستان نرفته ۲۴ سالشه یه خواهر داره خانوادش و..‌ کلا ایران هستن من الان چیکار کنم شما نظر بدید به نظرتون شما جای من بودید خانوادتون راضی میشد ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتمادی بهشون نی...همسایمون شوهر کرد ب اتباع...یه دختر ازش داره...۵سال پیش یهو ول کرد و رفت ک رفت..‌ ...

اون چطوری بود این خانوادش همه ایران هستن خودش تا حالا افغانستان نرفته کلا اینجا بدنیا اومده و اینجا بوده 

Hell no

نه راستش

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

شناسنامه نداره پرسیدم میگن ازدواج کنید بهش شناسنامه میدن

میدونستی خیلیا که قصد ازدواج دارن بخاطر شناسنامه هست؟؟

نکن اینکارو

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

این ۸ سال به پای من نشسته به نظرت قصدش شناسنامه هست؟

هیچ چیز بعید نیست

البته شاید بنده خدا آدم خوبی باشه ولی من خودم همچین کاری رو نمیکردم.

از مشاور هم کمک بگیر

نمیخوام ته دلتو خالی کنم یکی ازهمسایه های ما حدود ۱۵سال پیش دخترشو داد به یکی ازهمین اتباع که چندین سال بود ایران بودن یه پسر ۴ساله داشت .نصف شب خودشو بچرو برداشت رفت اونور قاچاقی بنده خدا دختر همسایمونم پنجه افتاب انقدر خوشگل .یعنی عذاب کشید بابت بچش پیداش نکردن چندسال بعد دوباره ازدواج کرد 

درسته الان به هیچکس هیچ اعتمادی نیست ولی باز همه شرایطو بسنج 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱