2777
2789

چرا فکر میکنین هرکی قیافش سادست به خودش نمیرسه مهربون و خوب و پاکه 

هرکی عمل کرده و قرتی هست مهربون نیست و بده😐

واقعا چرا؟ نگین اینجوری نیست چون میبینم تو تاپیکا همینو میگین 

والا من خیلی اهل قر و فر هستم خیلی قرتی ام ولی خیلی مهربونم اصلا خودمو نمیگیرم با همه میگم میخندم خاکی ام 

اتفاقا تو بین دوستام هم یکی از بچه ها به اصطلاح پلنگه والا از همه خوش اخلاق تر و مهربون تره

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مذهبیم ولی نظر میدم🌝🎀. اصلااا همچین فکری نمیکنم من اتفاقا من پلنگِ مهربون بیشتر دیدم تا نچرالِ مهربون. 

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

کی گفته همچین فکری میکنیم چرا از خودتون ی چی میسازید

من نمیسازم دیروز تو یه تاپیکی والا خانومای سایت حمله کردن به یه دختری که تاپیک عمل زده بود نظر خواسته بود

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

من مذهبیم ولی نظر میدم🌝🎀. اصلااا همچین فکری نمیکنم من اتفاقا من پلنگِ مهربون بیشتر دیدم تا نچرالِ ...

والا بخدا

آخه خودشون تو مجازی میان میگن ما اصلا خوشمون نمیاد با دخترایی که ساده هستن و عمل ندارن حرف بزنیم چون هم لول ما نیستن..

دیگه آدم خود به خود حس مثبتی نمیتونه داشته باشه دیگه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

ابن اصطلاح هات چیه ب کار میبریندر و دافپلنگ😶

اصطلاح عامیانه اش همینه دیگه

چی بگم خو؟

نه دییم بالام؟