2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم رو مغز شوهرم😊

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

اول از همه سعی میکنم حرف بزنم با هرررکسی ک دلیل حال بدمه یاهرچیزی ک ناراحتم کرده 

اگه نشد

میخوابم😁

کتاب میخونم

موزیک

گررریه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

گریه

خواب

بهم فشار بیاد انقدر گریه میکنم جدی واقعا خون از چشمام میاد

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

میخوابم، رمان میخونم، اگه خیلی حاد باشه میرم حرم تنهایی چند یاعت

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

آها راستی اگه شوهرم خونه باشه و موضوعی باشه که بتونم باهاش در میون بذارم دوس دارم تو بغلش گریه کنم و آروم بگیرم اونم نازم میکشه حالم خوب میشه ولی اکثر وقتا اون از گریه و ناراحتیم ناراحت میشه و سکوت میکنه و فکر میکنه دلیل ناراحتیم اونه و همچنین میترسم اشکام براش بی ارزش بشه یا تو دل خودش بگه این چقد زرزروعه واسع همین زیاد پیشش گریه نمیکنم 

اما خب اونم میتونه حالمو خوب کنه 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی