2777
2789
عنوان

همسرم خونه راهم نداد موندم خیابون😅🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 13758 بازدید | 190 پست
بنظر خودت راه طولانی بری اشکال نداره؟

چی کنم آخه؟ فکرکردین زنگش بزنم بگم فلانی من غلط کردم گوه خوردم رفتم سرکوچه پول کارت ب کارت کنم میگه عزیزم اشکالی نداره قربونت برم الان میام دنبالت و من بعدم میشه شاهزاده؟ از این به بعد پرروتر و عوضی تر میشه فعلا خودمو سپردم ب خدا صبح ۵میرم قم ۱ ۲ روز قم میمونم خبری نشد میرم کلانتری تهران شکایت و... خاک بر سر من که میگم شکایت کنم تو شغلش براش بد میشه اما اون از تنهایی من اینطور سواستفاده میکنه...چ جور نفرین کنم ....

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی کنم آخه؟ فکرکردین زنگش بزنم بگم فلانی من غلط کردم گوه خوردم رفتم سرکوچه پول کارت ب کارت کنم میگه ...

ن زنگش که نزن اره دیگه وقتی بفهمند خونواده پشتمون نیس اون سرشا میذارند نباید بفهمند

خودتم میتونی سخت بگیری ک نتونه اینطور رفتار کنه

امشب رو بنظرت ترمینال بمونی بهتر نیست؟

تا ۵ صبح میمونم اما ۵ میرم قم... البته نمیدونم شایدم بمونم صبح برم بانک رمز کارهای سپهم عوض شده پیامکاشو پاک کردم خوبه حالا همراه بانک داشتم تونستم تا اینجا خودمو برسونم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

آخه خودش پلیس😔😔😔😔😔😔

هه فقط پلیسای مملکتمونو 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

وای دختر قفل کردی لااقل بگو چیکار کردی بخدا ناهار نخوردم ببینم‌رفتی پیش شوهرت یا نه

دآرم میرم کرج برم دم خونه بعد زنگ بزنم کلانتری

واقعا باید از خودت خجالت بکشی که ملت و سرکار گذاشتی آهشون میگیره زندگیتوچرا عکس حرم نفرستادی

خفه شو فقط خفه شووووووو

دآرم میرم کرج برم دم خونه بعد زنگ بزنم کلانتری

عزیزم برو در خونه بشین لطفا حرفم رد گوش کن زنگ نزن کلانتری خواهش میکنم

بخاطر خودت میگم 

اگع میخای ازش جدا شی با فکر و برنامه ریزی جدا شو آلان شرایطش رو نداری

اون توی دلش پر از کینه و چرک میشه اگه بیایی کلانتری بیاری دیگه مطمن باش دلش اززندگی میبره

لطفا لطفا برو و زنگ بزن بهش و بشین رو پله خونه و فقط گریه کن و هیچی نگی

چند روز هیچی نگو اوضاع اروم‌بشه بعد تصمیم بگیر

الان به ضررته

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

خفه شو فقط خفه شووووووو

عزمزمه یه بار حرفم رو گوش کن منم توی شرایط بدتری بودم آلان زیر کولر نشستم و شوهرم چشمش به دهنمه طوری ک فک میکنن جادو جنبش کردم 

خواهش میکنم به کلانتری زنگ نزن

دختر اگ شوهرت رو دوست داری تو دلش برو

نقطه ضعف هر مردی اشک های زنشه 

اون آلان از دستت عصبیه با کلانتری اگه بری تو خونه این زندگی زندگی نمیشه

ولی خودت برو و اونقد بشین در رو برات باز کته

ممکنه اولش باز نکنه ولی بالاخره میکنه 

اگه زندگیت رو دوست داری

میدونم حق با توه کاملا حق میدم ظلم شده در حقت

اما در زندگی گاهی باید پا روی قلبت غرورت بزاری تا اوضاع رو درست کنی

باشه عزیزم؟

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍