2777
2789
عنوان

واقعن دلم میخواد طلاق بگیرم و از دست شوهرم خلاص شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 80 پست
هرچی به ننه بابام اصرار کردم که بذارین دماغمو عمل کنم،لبمو ژل بزنم،به سر و وضعم برسم و لباسای گرون ب ...

متاسفانه تو دام مقایسه افتادی و امیدوارم زندگیتو با لین خرفا خراب نکنی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خیلیم ب درد میخوره خواهشا توهین نکن

دلت خوشه عامو

زنیو که شوهر بازاری و شغل آزادی داره و سر تا پاش برنده و تو خونه کمکی داره با زن کارمند یکی میکنی؟

اصلن سر و وضعش به کنار

زن کارمند چی میدونه از تور کردن پسر پولدار واسه دخترش؟

ته زندگیش اینه صبح پاشه بره سرکار تا شب،و کلن یه دور باطل

زن مردای پولدار انقد وقت و پول اضافه دارن که نمیدونن چی کار کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت خوشه عاموزنیو که شوهر بازاری و شغل آزادی داره و سر تا پاش برنده و تو خونه کمکی داره با زن کارمند ...

اواز دهل از دور خوش است عزیزم.مهم عشق و علاقه هست نه ظاهر.کسی که بخاطر ظاهر و هیکل بخواد فردا روز بچه دار شدی مشکلی پیش اومد نتونستی به ظاهرت برسی براش جذابیت نداشته باشی خیانت ببینی اونوقت چیکار میکنی

به نظرم مامان بابات راست میگن ... پسری که به خاطر داف بودن و قیافه بخوادت ، پس فردا یه خوشکل تر و داف تر ببینه میره با اون !!! 

بعدم مهمترین چیز همون اخلاقه ، تو دوست داشتی غرق پول بودی ولی شوهرت اخلاق نداشت و بهت خیانت میکرد؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یه بنده خدایی رو میشناسیم خیلی خوشکل ، شوهرش هم پولدار و همه چی تموم ... دختره هم تو ناز و نعمت بود ، همه میگفتن چقدر خوشبخته 

بعدا کاشف به عمل اومد که شوهرش سفرای خارجی لاکچری هم میره ولی نه با زنش ، بلکه با دوست دخترش 😏

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

عزیزم من حیلی خوب درکت میکنم چون دقیقاااا توو شرایط مشابه شمام .سوهر منم اصلا به پول داشتن معتقد نیست اصلااا.من خودم لباسای مارک میخرم ب خودم میرسم و زندگیمو جوری پیش میبرم ک لذت ببرم .طلاق راه حل نیست.شاید اون مردهایی ک بنظرت اوکی هستن کلی مشکل دیگه دارن و من مطمئنم خیلیهاشون خیانتکارن یا مدام از زناشون ایراد میگیرن و خودشونو بالا بالا میدونن 

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

عزیزم فکز میکنم سن شما کم باشه درسته؟ چون واقعا پسرای شیطون تایپ خیلی از دخترای بالغ برای ازدواج نیستن و واقعا اسحاس ناامنی روانی میدن به آدم ، باید با همچین آدمایی تپ رابطه باشی تا متوجه بشی . و دقیقا از چه مسئله همسرتون شاکی هستید؟ از مسئله مالی؟ خانوادش ؟ ظاهری؟ با همسرتون صحبت کنید ظاهر که درست میشه با باشگاه و لباس، خانواده هم تا وقتی که همسرتون مرد مستقلی باشه و الویتش همسرش باشه میزان دخالت نظرات خانواده نزدیک به صفر میشه شایدم ۵ یا ۱۰ درصد، میمونه مسئله مالی که خب مگه همسرتون درآمدش چقدره؟ کمه یا متوسط؟ اگر متوسطه یه کم با لحن خوب باهاش صحیت کنید تا بره دنبال پیشرفت از خواسته هات و رویاهایی که دوست داری کنارش بسازی به ایشون بگو

کارایی ک دوسداری برا چهرت بکنی رو انجام بده 

ببین حالت بهتر میشه 

یکم شیطنت هاتو بیشتر کن شاید همسرتم روحیاتش تغیر کرد و حال و هوای زندگیت عدض شد 

اون زندگی هم ک تو میخوای یا نصیب همون بچه پولدار میشه یا دختر خیلی خیلی خوشگل ک بخاطر زیباییش این موقعیت بیاد جلوش

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

همه‌ی اینا درسته 

ولی یه لحظه فکر کردم شوهرت اگه بفهمه تو سایت بهش گفتی لاغر مردنی با اینکه رفتارش خوبه و دوستت داره چه حسی میگیره:)

کاربری دست دو نفر هستش

عزیزم من حیلی خوب درکت میکنم چون دقیقاااا توو شرایط مشابه شمام .سوهر منم اصلا به پول داشتن معتقد نیس ...

دقیقا منم به ایشون گفتم مردای شیطون تایپ خیلی از دخترای بالغ برای ازدواج نیستن حقیقتا چون احساس ناامنی داری وقتی باهاشون تو رابطه ایی و مدام میترسی یکی بهشون نزدیک شه یا خیانت کنن خصوصا اگز پولدار و خوشگل هم باشن، من معتقدم مرد باید آروم و متواضع باشه و سرش به زندگیش باشه پولدار هم باشه چه بهتر ، خیلی هم خوشگل و خوشتیپ باشه خانمش همیشه استرس داره که خوشگل بنظر بیاد و به خودش برسه اینطوری بنظرم لذتی نداره این به خودت رسیدنا چون همش بخاطر استرس و اجباره نه دلخواه خودت این موضوعات رو هم دورم زیاد دیدم هم تو همین نی‌نی سایت خیلییا میگفتن.

مرد شیطون و زیادی خوشگل زو نمیپسندم و فکز میکنم اکثر دخترا همینن و بیشتر اخلاق و پول طرف ملاکشونه

یه بنده خدایی رو میشناسیم خیلی خوشکل ، شوهرش هم پولدار و همه چی تموم ... دختره هم تو ناز و نعمت بود ...

پسرای که دخترا حسرتشو میخورن

ماهم داشتیم

یه دختر ریزومیزه 

چشم سبز

درس خون

چادری 

براش گرفتن

ظاهرا خوشبخت بودن

همه میگفتن این دختروگرفته و فلان وبهمان

.

خلاصه چندسالی گذشت

خبرارسید پشت سرهم بهش خیانت میکرده