2777
2789
عنوان

قفل کردن دستی چرخ ژانومه برا چیه

118 بازدید | 19 پست

نخ گیر نکرده

میدونی چیشد ماسوره که پر کردم یادم رفت کنارش فشار بدم بعد لباس بدوزم چرخم گیر کرد

الان قفل

هیچ ربطیم به روغن کاری و گیرکردن نخ نداره

کی میدونه مشکلش چیهه 🥺🥺🥺

💕یا الله💕

منم اونجوری شده سوزن شکست قفل کرد دستکاری نکن ببرش تنظیم کنن واسه ات

من با بیشتر از ده تا تعمیر کار حرف زدن گفتن تو خونه اصلا درست نمیشه و متاسفانه نتونستم ببرم درست کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سوزن نشکستهکلا هرجوری قفل کنه اینجوریه؟

بله عزیزم من روستام راهم دوره نتونستم ببرم ولی شما ببرش،کدوم شهری 

برا تو نخش دربیاری درس میشه برا من همیشه با یه چی نخارو درمیارم درس میشهولی این نتونستم🥺

توی یه قطعه که اسمش رو نمیدونم گیر کرده (اونی که زیر سوزن توی چرخه) اومدم درش بیارم دم نخ کنده شد بقیه اش توش موند با هیچیم در نیومد😂

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه منم روستاممن هرجوری شده میبرم همینروزاخیاط تازه کارم اینجور نباید جلوم گرفته شه🤧

اخی عزیزم کدوم شهری ؟

توی یه قطعه که اسمش رو نمیدونم گیر کرده (اونی که زیر سوزن توی چرخه) اومدم درش بیارم دم نخ کنده شد بق ...

اسم چرخت و باز کردن کمپلت رو بزن توی نت فیلمش میاد چجوری باز و بسته کنی

اگه ایتا دارید دو سه تا گروه تعمیر چرخ خیاطی دارم براتون بفرستم البته متاسفانه به من کمکی نکردن و جرخم درست نشد گفتن ببر تعمیرگاه