2777
2789

مانتو بلند بدوز شیکه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ترکیبی بدوز از هردو رنگ استفاده کن  جنس کرپ هم که عالیه ولی کرپ باربی نمیدونم چیه

کرپ‌ باربی لطیف تر و تنوع رنگ شون بیشتر 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرپ‌ باربی لطیف تر و تنوع رنگ شون بیشتر 

خب عالیه همین جنس مده باهاش یه بلوز قشنگ یقه بسته بدوز با مشکی هم یه سارافون روش بدوز 

خود مشکی را هم میتونی یه مانتو رسمی باهاش بدوزی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
باشه عزیز میذارم ولی گفتم اینا طرح خاصی ندارن فقط پارچه شون قشنگه .بخوای ب خیاط بگی بدوزه باید طرح ب ...

مرسی  

ترکیبی بدوز از هردو رنگ استفاده کن  جنس کرپ هم که عالیه ولی کرپ باربی نمیدونم چیه

من امروز ی چن تایی دیدم دو رنگ استفاده کرده بودن،یکیش ابی کاربنی و مشکی،او یکی خردلی و مشکی بود،بنظرتون رنگ کدومش جالب تر میشه بخرم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
من امروز ی چن تایی دیدم دو رنگ استفاده کرده بودن،یکیش ابی کاربنی و مشکی،او یکی خردلی و مشکی بود،بنظر ...

خردلی و مشکی

من امروز ی چن تایی دیدم دو رنگ استفاده کرده بودن،یکیش ابی کاربنی و مشکی،او یکی خردلی و مشکی بود،بنظر ...

ابی کاربنی شبیه فرم مهد میشه