2777
2789

سلام خانوما،عصرتون بخیر،من سیزده هفتمه و به شدت دستام خشکه،هرچیم مرطوب کننده میزنم بی فایده س،آبم زیاد میخورم طوری که ببخشید کل روز یه پام تو خونه س یکی دستشویی،نوک انگشتای پاهامم یخه از اول بارداری،پاپوش میپوشم یکم گرم میشه،چیکار کنم به نظرتون واسه دست و پاهام؟

اوره اوسرین ثمین بگیر خیلی خوبه بزن به دستات

تو بارداری هر چی به سرت اومد تعجب نکن

البته با دکترتم درمیون بزار

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اوره اوسرین ثمین بگیر خیلی خوبه بزن به دستات تو بارداری هر چی به سرت اومد تعجب نکن البته با دکترتم ...

بهش گفتم،گفت طبیعیه،ولی واقعا اذیت میشم

چی اسمشه اینی که گفتین؟کرمه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد کم خونی یا کمبود ویتامین داری به دکتر بگو ازمایشت رو هم نشون بده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خشکی دستات و نمیدونم.اما سردی پاهات بخاطر کم خونیه....

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
لابد کم خونی یا کمبود ویتامین داری به دکتر بگو ازمایشت رو هم نشون بده

آزمایش دادم نرمال بود خونم فقط یکم عفونت ادراری داشتم،قرص اسیدفولیک و کلسیم و ویتامینd هم مرتب مصرف میکنم،مشکل تیرویید داشتم که اونم دارم قرص مصرف میکنم

نمیدونم خانومی،شنبه سونو دارم احتمالا بگن چیه

انشالله به سلامتی یه نی نی سالم وصالح

معمولا بچه پسرخشکی میاره وماههای اول سردی پاودست این واسه ماههای اول هستش 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
انشالله به سلامتی یه نی نی سالم وصالح معمولا بچه پسرخشکی میاره وماههای اول سردی پاودست این واسه ماه ...

مرسی عزیزدلم،نمیدونم والا هرچی هست فقط تنش سلامت باشه،اگه پسر بود میام خبرشو میدم که بشه نتیجه ی مثبت تحقیقاتی علایم😄