2777
2789

سلام به همه عزیزان❤

من یک راهنمایی میخواستم هر کدومتون میتونید کمکم کنید ممنون میشم💫

ببینید من امسال کنکور فرهنگیان دادم تراز نزدیک هشت هزار دعوت به مصاحبه نشدم شهرمونم کلا۲۰ نفر خانوم میخواست میگم راستش من یک شرایط دیگه هم دارم اونم اینه که من ازدواج اشتباه کردم و الان تو دادگاه پرونده تمکین و نفقه و مهریه و ازدواج مجدد و اعسار و این چیزا باز شده و احتمال زیاد آخر این ازدواج جدایی باشه الان با این تفاسیر اگه برای سال بعد یعنی ۱۴۰۵ واستم صدمو برا کنکور فرهنگیان بزارم و مصاحبه دعوت شم آیا ممکنه بخاطر موارد بالا منو رد کنن یا مثلا تو تحقیقات محلی رد بشم بخاطر دشمنی هایی که وجود داره مثلا طرف مقابلم یا خانواده و ...طرف مقابلم از دشمنی بیان و برام دردسر درست کنن؟!

ممنون میشم کمکم کنید🙏💫❤

سلام عزیزم اولاکه متاسفم بابت مسئله ی پیش اومده و اینکه صرف جدا شدن هیچ مشکلی برای پذیرش ایجاد نمیکنه اما خب تحقیق محلی میان دیگه اگه کسی از روی غرض و دشمنی خرابتون کنه دیگه قبولیتون سخت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترازت خیلی خوب بوده چطور قبول نشدی برا مصاحبه؟ اعتراض زدی؟

آره واقعا نمیدونم چرا 

اعتراض زدم ولی فایده نداشت 

با خودم میگم لا اقل مصاحبه دعوت میشدم میدیدم با این شرایط میشد یا نه حتی اگه مصاحبه هم بد میدادم ولی خب حتی مصاحبه هم دعوت نشدم بخاطر همین اومدم اینجا سوال کردم شاید یکی پیداشد یه لطفی در حق ما بکنه

سلام عزیزممکنه یکم سخت بگیرن ولی فکر نمیکنم باعث ردی بشهمنظورم از سختی اینه که ممکنه زیاد سوال پیچت ...

خییلی ممنونم از راهنماییتون 🪴 

بعد آدم حتما باید کارت بسیج فعال داشته باشه؟ من تو بسیج فعالیت داشتم هیئت و کلاسای بسیج میرفتم ولی بهم نمیدن کارت بسیج! بدون کارت بسیج هم میشه امیدی داشت؟ 

خییلی ممنونم از راهنماییتون 🪴 بعد آدم حتما باید کارت بسیج فعال داشته باشه؟ من تو بسیج فعالیت داشتم ...

حتما باید گواهی بیاری 

اگه بسیج دانش اموزیه باید بری اموزش پرورش منطقتون

برای تحقیقات محلی از همسایه ها میپرسن ، و به اون افرادی زنگ میزنن که شما معرفی میکنی و اونارو هم میرن چک میکنن. که خب اگه بدگوییتون رو بکنن یکم کار سختتر میشه ، شاید با یکی از رقیبا نمرتون یکی بشه و به این دلیل شما رو رد کنن 

در مورد عدم دعوت به مصاحبه شدن ممکنه مربوط به انتخاب رشته باشه 

امسال ثبت نام کردی یا پارسال؟

حتما باید گواهی بیاری اگه بسیج دانش اموزیه باید بری اموزش پرورش منطقتون

ممنونم از راهنماییتون🌹 میگم کلا کسی بدون کارت بسیج هم میتونه یعنی هستن که قبول بشن؟