سه روز پیش تو قرار دوم گفتم من بچه نمیخوام اخرش که داشتیم میرفتیم گفت نظرتون چیه گفتم این موضوع خیلی برام مهمه روش فکر کن بهم خبر بده.ای کاش نگفته بودم.الان میگم بی عقلی کردم راستشو گفتم 🤕😭خیلی ناراحتم به نظرتون اشتباه کردم؟
ناراحتم از اینکه باید بازم مجرد بمونم.کاش گفته بودم مثلا ۲ ۳ سال اول نمیخوام😭
خیلی کم کسی پیدا میشه که بچه نخواد
چرا نمیخوای؟
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
با این شرایطی که تو کشورمون داریم بچه دار شدن ظلم به خودمون و اون بچه هستش.چه گیری افتادم😭به خانواد ...
با ی مشاور راجب این موضوع بچه دار شدن، حرف بزن
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
الان خیلی ناراحتم.چرا اون اقا حداقل یه پیام نداد کا قسمت نیست.به نظرت به طرف پیام بدم؟
میتونی بگی سلام وقت بخیر
می خوام که زودتر از نتیجه ی صحبت هامون مطلع شم.
و نظر نهایی شما و بدونم
البته قبلش از خانم های دیگه هم بپرس نظرشون چیه پیام بدی
شما بهش گفتین فکراتو بکن ، بعد حالا میخوای ازش بپرسی زودتر تکلیف صحبت هامونو روشن کن ، اصلا کار درستی نیست .ایشون یا دارن بالا و پایین میکنن به نتیجه برسند؛ یا کلامنصرف شدن .دیگه چه پیامی بده .شما که همین الان خواستگار پشت درتون ننشسته .صبر کننهایت تا ۱۰ روز آینده اگه خبری نشد یعنی قضیه تموم هست دیگه .پیام چی میخوای بدی .بعدم با این شرایط مملکت اگه شرایط طرف برای بچه دار شدن و یک زندگی نسبی اکی باشه ؛ خونه و ماشین و یه شغل خوب داشته باشه ایراد بچه داشتن چیه ؟ از نظر تربیتی هم تربیت بچه ابتدا تو خانواده ساخته میشه .اگه تربیت درست باشه جامعه تغییر چندانی نمیتونه بزاره روش .