الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم
باشه عزیزم یعنی ترمیم حتمیه ؟! حتی برا کسی که ۲۰ شده ؟!
خب همه که ۲۰ نمیشن😅
من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم
ایراد نداره عزیزم خودتون کنکوری هستید یا قبول شدید
حالا شاید نخوای از کسی که خودش هنوز کنکوریه این سوالو بپرسی ولی خب من چیزایی که میگم رو روش تحقیق زیادی کردم هم اینجا و هم تو انجمن کنکور شما کاربری حنیفیون رو هم تو این سایت و هم تو انجمن کنکور سرچ کن میفهمی که چقدر روی منابع تحقیق کردم و تاپیک دارم حالا اگر نخواستی که هیچی
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)
باشه ممنونم از راهنماییتون ( من نمیدونستم اقا هستید گفتم عزیزم 😂😂😂 سو تفاهم پیش نیاد)
والا اصلا نمیدونم تو کدوم پیامتون گفتید حالا دیگه برای این موضوع نیاید بگید دیگه نمیپرسم و اینا البته که بلاخره خب بلاخره اقایون زیادی تو سایت هستن که قطعا خودتون دیدید میرن تو خصوصی پیام میدن اذیت میکنن میگن جون چه چیزی 😂😂 چند خودمم مورد سو قصدشون بودم اصلا جنسیت براشون مهم نیست ظاهرا که باعث نا اعتمادی تون شده
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)