2777
2789

دو مورد بسیار مهم هست که باید توجه کنید 

اول   شاخص توده بدني  معیار  دقیق و علمي  برای  تعیین وزن سلامت نیست  چون فقط رابطه ی قد و وزن را بدون توجه به درصد ترکیبات بدن فرد  از جمله‌ چربی و عضله و آب و  توده ی معدنی  یعنی استخوان‌ ها اندازه گیری می‌کنه 

به عنوان مثال امکان داره  شاخص توده ی بدنی فردی در محدوده ی نرمال باشه ولی بیشتر ساختار بدنش چربی باشه که این خب خيلی  بدتر از کسی هست که شاخص توده بدنیش از محدوده ی نرمال بیشتره و ظاهرا اضافه‌ وزن داره و‌چاق به نظر میرسه ولی  درصد عضلات بدنش نسبت به چربی بيشتره 

پس فقط دنبال بی ام آی نباشيد و برای این که از وضعیت ساختاری بدنتون مطلع بشین  دستگاه اسکن آنالیز بدن که همه ی متخصصان تغذیه دارن  بهتون میگه که نمره ی هر کدوم از عناصر بدن در چه وضعیتی هست 

و نکته ی دوم در رابطه با رژیم فستینگ هست که این روزها خیلی ترند شده . فستینگ خوبه ولی به شرطی که در طی زمان غیر فست یا همون پنجره باز   فیبرو . پروتئین کافی و‌مرغوب دریافت کنید  یعنی بايد بیشتر حجم دریافتی شما پروتئین و فیبر باشه 🥬🥒🫑🥚🍳🍗🍖🍗🍖

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

در ضمن  این چربی ها به تدریج بر تن نشسته و به تدریج هم از بین میره  پس دنبال روش های سریع نباشيد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر رژيمي بگیری وقتی وزن کم میکنی صورتت هم لاغر میشه

جدی

ببین من قد و وزنم خیلی خوبه

فقط یه کوچولو شکم دارم ک اصلا معلوم نیس و خودم متوجهش میشم

قدم176

وزنم77

خوبه لاغر ب نظر میرسم

اما مشکلم تپلیه صورتمه

بخاطر اون میخام رژیم بگیرم

بنطرت صورتم لاغر میشه؟ 

جدیببین من قد و وزنم خیلی خوبهفقط یه کوچولو شکم دارم ک اصلا معلوم نیس و خودم متوجهش میشمقدم176وزنم77 ...

بله با رژیم صورتت لاغر می‌شه 

ولی توصیه می کنم برای رژیم گرفتن پیش متخصص تغذیه بری  و اصلا به تجربیات دیگران اکتفا نکنی چون وضعیت بدن هر کسی با ديگري فرق می‌کنه 

وای اسی بگو چیکار کنیم..چه جوری لاغر بشیم..مثلا ماهی چقدر کم کنیم خوبه

براي کاهش وزن‌ بهترين راه استفاده از برنامه ی غذایی ویژه ی هر فرد  بعلاوه ی ورزش هست 

و عدد طبیعی کاهش وزن بین ۲ تا ۳ کیلو در ماه هست 

رژیم هایی که بیشتر کم میکنن معمولا به سلامتی بدن آسیب میرسونن

ورزش که اصلا حسشو ندارم..ولی رژیم میتونم بگیرم

اگر ورزش نمیتونی.  حداقل روزانه  نیم ساعت پیاده روی داشته باش .حتی اگر به خاطر گرمای هوا یا بچه کوچیک یا هر چی نمیتونی از خونه بیرون بری توی خونه هم میتونی پیاده روی داشته باشی . 

رقص هم خیلی خوبه 😁🥰

اگر ورزش نمیتونی. حداقل روزانه نیم ساعت پیاده روی داشته باش .حتی اگر به خاطر گرمای هوا یا بچه کوچی ...

منم بگو،بچه شیر میدم ۸۳ کیلو با قد ۱۶۷.جدیدا هم دیسک کمر شدید گرفتم و درست نمیتونم راه برم .خیلی هم دلم ضعف میره بگو چه کنم مارکو😁