2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی ولی hpv منفی

219 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من طی بارداری یکسری ضایعه اطراف ناحیه تناسلیم ایجاد شد که دکترا گفتند احتمال زیاد زگیله بعد بارداری پیگیری کن.بعد از زایمان رفتم پیش یه ماما که برام پاپ اسمیر انجام بده گفت قطعا زگیله و آزمایش hpv نوشت که منفی شد جوابش.الان من باید چیکار کنم؟اونا زگیله؟چجوری گرفتم؟درمانو چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی تو سایت مثه شما بود گفت قرص آسیکلوویر و پمادشو دو هفته مصرف کرده خوب شده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

استخر قبل از بارداریت نرفته بودی؟؟؟؟یاازرابطه ست یاازاستخر چیزای دیگه م هست فکر‌کنم

یبار تو بچگی فقط رفتم استخر

رابطه هم فقط با شوهرم اونم فقط با من رابطه داشته کلا

یکی تو سایت مثه شما بود گفت قرص آسیکلوویر و پمادشو دو هفته مصرف کرده خوب شده

پس نیاز به لیزر و اینا نیست.مامائه میگف باید بری بسوزونی و آمپول گارداسیل بزنی البته هنوز جواب آزمایشمو نبردم پیشش

پس نیاز به لیزر و اینا نیست.مامائه میگف باید بری بسوزونی و آمپول گارداسیل بزنی البته هنوز جواب آزمای ...

نمیدونم بخدا من دیدم اینو پست کرده بود

حالا امتحان کن ضرر نداره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...