2777
2789

خوانواده اش خیلی دخالت میکنن و اونم بع حرف اونا گوش میده مخصوصا مادرش 

ما۳ ساله عقدیم و من الان ۱۹ سالمه و اون ۲۴ 

من شغلی ندارم پدر و مادرم هم سنشون بالاست 

میترسم طلاق بگیرم وضعم از این هم بد تر بشه 

ما الان دعوا کردیم چون من سر قبر مادربزرگش نرفتم و مادرش پرش کرده و گفت میام با مادرت حرف بزنم . همش منو با عروس همسایه شون مقایسه میکنن که اون همش کار میکنه خونه مادرشوهرم خیلی خنده رو هست

و وضع مالی خوبی هم ندارن 

من دیگه طاقت ندارم چیکار کنم 

دختربودنم رو هم از دست دادم 

نترس

اگه نمیتونی ادامه بدی سعی کن جدا شی

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

پدر مادرت حمایتت میکنن؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت حرف طلاق رو شما نزن تو زندگی ولییییی زیر بار زور و بی احترامی هم نرو و از طرفی هم اوایل زندگی دخالت و بی احترامی و سوء تفاهم بین دو تا خانواده پیش میاد سعی کن با آرامش و سیاست بری جلو و زندگی تو حفظ کنی 

ببین ی چیزی بهت بگم از الان 

راه منو نری 

سیاست داشته باش زرنگ باش 

سعی کن تا زمانی ک جای پای خودتو قرص می‌کنی ب دلشون باشی 

اشتباه منو نکن 

شوهرت سنش کمه مثل شوهر من یهو قیدتو میزنه 

اونوقت تو ضرر می‌کنی 

دوست داری به یه گنج واقعی برسی و زندگیت کن فیکون بشه؟ برو کانال پاکسازی با استغفار و شکر گذاری در تلگرام 

عزیزم شما طلاق گرفتین؟؟

ن 

ولی تا پاش رفتم 

اصلا گفتی یاد خودم افتادم

دوست داری به یه گنج واقعی برسی و زندگیت کن فیکون بشه؟ برو کانال پاکسازی با استغفار و شکر گذاری در تلگرام