2777
2789

ادم تو این گرما سر کوچه‌هم نمیشه بره . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بیامرزه چه کاریه اخه مردم میرن؟دوستم خواهرش سرطان داره الان تو راه کربلاس برگرده خدا به خواهرش رحم کنه همسایمون دیابت و فشار داره دو سال اربعین رفت سه ماه فقط تو راه دکتر بود

این همه تو مسافرت های مختلف آدما به دلایل متفاوت فوت میکنن ،آمار فوتی کربلا با توجه به ازدحام خیلی کمه ،من خودم بیماری زمینه ای دارم و میرم هیچ مشکلی هم نیست ،خدا رحمت کنه اقوامتون رو خیلی سعادت داشته تو مسیر امام حسین فوت کرده 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
کاش مادرشوهر من میرفت میمرد

ای وای🫣

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

آدم سالم هم ممکنه براش اتفاق بیوفته 

خیلی ها هم با ماشین میرن و پیاده روی نمیکنن

درسته احتیاط واجبه ولی معتقدم اجل به وقتش سر وقت آدم میاد 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .