2777
2789
عنوان

آب استخر برای واژن بده یا نه

219 بازدید | 17 پست

دخترا من لابیاپلاستی کردم لابیا ندارم، بعد میترسم برم شنا یاد بگیرم،مضره آبش یا نه؟کسی تجربه داره بگه لطفا

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

از مربی بپرس درست جواب میده یا از دکترت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت از عملت گذشته ؟اگه هنوز زخمه نرو اگه خوب شده که مشکلی نداره

کلا خوب شدم ولی چون آب استخر کلر داره موقع شنا کردن هم خب آب میره اونجا دیگه، ضرر نداره، مجردم 

ببخشید حست الان اوکی هست ؟ مثل قبل هست ؟

مجردم ولی مشکلی نداره، چون لابیا برمیدارن

خواهرم قبلنا میرفت استخر هر روز خیلی عفونتای بدی گرفت طفلک :(

واقعا؟من برا یادگیری میخوام برم ،هفته ای 3 روزه 1 و نیم ساعت

کلا خوب شدم ولی چون آب استخر کلر داره موقع شنا کردن هم خب آب میره اونجا دیگه، ضرر نداره، مجردم

اگه بدنت خیلی حساسه و زود عفونت میگیری ممکنه مشکل پیش بیاد خود من ماهی یه بار میرم مشکلی نیست نمی‌دونم هفته ای چند بار چه جوریه دیگه باید بری اگه اذیت شدی نهایتا نمیری دیگه

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎