2777
2789

ما ده ساله ازدواج کردیم و سه بار بارداری داشتم بچه های من در شش ماهگی در شکمم فوت میکنند . کلی هم آزمایش ژنتیک و فلان و تهران رفتیم انجام دادیم . الان یکی از راههای ما تخمک اهدایی هست ولی نمی‌دونم چطور باید با این موضوع کنار بیام .میشه از تجربیاتتون بگید

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

خب چرا قبل تخمک اهدایی روش رحم جایگزین رو امتحان نمیکنی؟ اينجوري بچه از خودتونه فقط تو رحم‌کس دیگه بزرگ میشه ولی تخمک اهدایی مادر اصلی بچه کس دیگست.الان مشکل شما رحمته که بچه رو قبول نمیکنه پس باید بری روش رحم جایگزین چه ربطی به تخمک اهدایی داره تو که بارور میشی فقط نمیمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یه تخمک دیگه بزارن براتون بیشتر از ۶ماه رشد میکنه؟

اره به نظر میرسه چون که من و همسرم یه ژن بیماری زا ی مشترک داریم با اینکه اصلا فامیل نیستیم . و دکتر احتمال میده که شاید شاید بچه های ما بخاطر این ژن دارن می‌میرند میگه اگه اهدایی بگیرید شانس سلامت و تولد زنده ی بچه ۹۵ درصد به بالاست 

اره به نظر میرسه چون که من و همسرم یه ژن بیماری زا ی مشترک داریم با اینکه اصلا فامیل نیستیم . و دکتر ...

اها یعنی تو آزمایش ژنتیک بچه ها مشکل داشتن؟؟ اگه اینه که اره باید تخمک اهدایی بگیرید.یکجوری نوشتید آدم فکر میکنه رحمتون بیشتر از شش ماه بچه ای که سالمه رو نمیتونه نگه داره

اره به نظر میرسه چون که من و همسرم یه ژن بیماری زا ی مشترک داریم با اینکه اصلا فامیل نیستیم . و دکتر ...

یبار ازش بپرس بگو آیا امکان اینکه رحم اهدایی بگیریم بچه زنده بمونه چقدره

اگر میشه که اونجوری بهتر 

اگر نمیشه دیگه اشکالی ندارد مهم اینه تو شکم خودت رشد کرده اصلا به این فکر نکن که تخمک کس دیگر هست به هیچکس هم نگو 

مگه این همه آدم میرن بچه از پرورشگاه میارن چه اشکالی داره تازه بهش حس مادری خیلی زیاد پیدا میکنن 

اینکه دیگه اسپرم شوهرته تو شکمم خودته از خون خودت تغذیه می‌کنه شیر خودتو میخوره خودت میزاییش 

بنظرم خیلی راحت باهاش کنار میای 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

خب چرا قبل تخمک اهدایی روش رحم جایگزین رو امتحان نمیکنی؟ اينجوري بچه از خودتونه فقط تو رحم‌کس دیگه ب ...

نه دیگه . ببین ما این دفعه خودمون و جنین کاملا آزمایشات ژنتیکی که در ایران وجود داره رو انجام دادیم در جنین مشکلی یافت نشد اما بین من و همسرم یک ژن بیماری زا ی خطرناک و مشترک وجود داره که ممکنه در هر بارداری ۵۰ درصد احتمال داره به بچه منتقل بشه برای همین دکتر ژنتیک میگه اولا اصلا علت فوت جنین های ما مشخص نیست دوما در هر بارداری ۵۰ درصد احتمال بیماری شدید بچه های ما وجود داره که درسته علایم ظاهری نداره اما علایم درونی داره مثلا قطع پروتیین رسانی به سلول های جنین میشه که باعث فوت میشه سوما وقتی سه بار جنین های ما فوت کردند دقیقا در هفته ۲۲ پس تکرار این اتفاق نمیتونه تصادفی باشه میگه با اهدایی بچه سالمتری خواهید داشت . البته میشه جنین های خودمون رو هم پی جی دی کنیم از نظر اینکه این ژن رو دارند یا نه ولی دکتر میگه معلوم نیست اصلا این ژن علت فوت جنین هاست یا نه و سن من ۳۸ هست 

یبار ازش بپرس بگو آیا امکان اینکه رحم اهدایی بگیریم بچه زنده بمونه چقدرهاگر میشه که اونجوری بهتر اگر ...

اره منم به همینا فکر میکنم . از دکتر ژنتیک هر چی میپرسم میگه پنجاه پنجاه هست . میگه وقتی سه بار جنین در شکم خودت فوت کرده و دلیلش پیدا نشده ممکنه جنین خودت دوباره در شکم رحم اجاره ای هم فوت کنه . اونم که ۵۰۰ میلیون به بالا هزینه شه . دکتر میگه هیچی معلوم نیست . شما جای من باشید چه تصمیمی میگیرید

اها یعنی تو آزمایش ژنتیک بچه ها مشکل داشتن؟؟ اگه اینه که اره باید تخمک اهدایی بگیرید.یکجوری نوشتید آ ...

بچه ی من چیزی در ژن هاش کشف نشد دکتر فقط احتمال میده که مشکل از جنین باشه اونم مشکل ناشناخته چون اصلا دلیل ژنتیکی برای مردن جنین شناسایی نکردند نه در استان خودمون نه در تهران 

یعنی یه تخمک دیگه بزارن براتون بیشتر از ۶ماه رشد میکنه؟

چون همسرم و من ژن بیماری زا داریم اگه تخمک عوض بشه احتمال سلامت بچه بیشتره

اره منم به همینا فکر میکنم . از دکتر ژنتیک هر چی میپرسم میگه پنجاه پنجاه هست . میگه وقتی سه بار جنین ...

بنظرم توکل کن به خدا و تخمک اهدایی بگیرین هیچ فرقی نمیکنه هیچی وقتی ببینیش اون لحظه اصلا یادت می‌ره همه چیز آنقدر عشقت بهش زیاد میشه که خودتم باورت نمیشه 

بنظرم توکل کن به خدا و تخمک اهدایی بگیرین هیچ فرقی نمیکنه هیچی وقتی ببینیش اون لحظه اصلا یادت می‌ره ...

کاش اینطوری باشه برام خیلی دعا کن شما بچه دارید خودتون . دعام کنید 

کاش اینطوری باشه برام خیلی دعا کن شما بچه دارید خودتون . دعام کنید

بله عزیز منم تا ندیدمش هیچ حسی بهش نداشتم اصلا باهاش حرفم نمی زدم فکر میکردم دوسش ندارم ولی تا صورتش رو دیدم همه چیز یادم رفت امیدوارم این حس زیبا رو تجربه کنی به حق امام حسین ع