2777
2789
خب سوال اینه میگی خدا گفته برای هرکس که بخوام روزی بی حساب میفرستم چیکار کنیم که خدا بخاد؟

خدا وقتی دل بنده‌ای رو میخواد، یعنی وقتی میبینه قلبش پاک، شکرگذاره، حق کسی رو نمیخوره، و به دیگران خوبی میکن، خودش به سمتش رحمت و روزی رو میفرسته.

راهش اینه که هم بهش اعتماد کنی، هم توی کار و تلاش کوتاهی نکنی، و هم قلبت رو از حسادت و بدی‌ها پاک نگه داری.

یادت باشه خدا گفته اگر شکر کنید، بر شما می‌افزایم

شکرگزاری، دعا از ته دل، و نیکی به خلق، کلیدهای در روزی بی‌حساب

به خاطر خدا خوبی کن خوب باش خوش اخلاق باش بخاطرش خیلی جاها جواب نده سکوت کن دروغ تهمت و... هرکار ناپسند ریز هم انجام نده استغفار کن صلوات زیاد بفرست با خدا رفاقت کن دلتو زندگیتو بسپار بهش

چیکار کنی که خدا بخواد؟ خب باهاش رفاقت کن و حرف بزن یه بار بزودی سمتش خلوت کن از ته دل و قلبت حرف بزن نتیجه اشم ببین

قدرت خدا رو فقط کسی میفهمه که واقعا تجربه‌ش کرده باش، نه کسی که با تمسخر حرف بزن. خدا برای شوخی و بازی ما نیست، همه‌چیز زیر نظرشه. ما شاید نفهمیم چطور و کی میده، ولی وقتی بخواد، طوری میده که همه حیرت کنن. تمسخر کردن، فقط در رو به روی رحمتش می‌بنده

شک نکن بهش.. واقعا ما از خدا بزرگتر مهربون تر قدرتمند تر نداریم

وقتی میخوای خدا روزی بی‌حساب بده، باید دل و عملت رو صاف کنی؛ شکرگذار باشی، حق بقیه رو نخوری، کمک کنی حتی اگه کم داری، و هر کاری میکنی اسمشو بیاری. وقتی ببینه هم بهش اعتماد داری، هم ازش راضی‌ای، خودش جوری میده که حیرت کنی. معجزه ها میکن خیلی بامعرفت

💚یا الله💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.