2777
2789
عنوان

یعنی من همچین آدمیم

83 بازدید | 7 پست

شهر ما کوچیکه امکانات تفریحی خیلی خیلی کمی داره یه پارک خیلی کوچیک داره که فقط مناسب بچه هاس وچندتا آلاچیق

حالا مامانم اینا میگن شام ببریم من نمیخوام برم واقعا اونجا حوصلم سر میره دست خودم نیست باید برم تو آلاچیق بشینم اگه برای تفریح یه جای بزرگ وبهتر میرفتن منم میرفتم ولی اینجا نه

حالا خواهرم ومامانم میگن بی ذوق وافسردم واقعا اینطورم یعنی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐

اهنگه با دیدن عنوانت این اومد به ذهنم😄😕

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

معلومه که نه منم اکثرا توی خونم فقط کلاس برم بیرون نهایت یا ی بازار خیلی ساده که اونم هیچی نداره من دوسالی میشه پارک و اینا نرفتم چون شهر ما هم کوچیکه نه شهربازی درست درمون داره نه پارک نه کافه هاش باحالن 

معلومه که نه منم اکثرا توی خونم فقط کلاس برم بیرون نهایت یا ی بازار خیلی ساده که اونم هیچی نداره من ...

من میرم به جای اینکه حالم خوب بشه بدتر بد میشه

حوصلمم سر میره ولی حرف خانوادم... 

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .