2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

76 بازدید | 10 پست

بچه‌ ها.‌الویت‌ هرچی‌ باشه‌ بزنم؟

من‌ اصفهانیم‌ بایدحتما‌‌ اصفهانو‌ بزنم‌اول‌‌باشهرای‌ اطرافش؟؟؟

یا‌ میتونم‌ تهران‌ وقم‌‌ شهرای‌دیگه‌‌رو‌اول‌‌بزنم‌ ...

ممکنه‌ قبول نشم‌‌ای قطب وناحیه‌ وکشور‌ یعنی‌ چی

از یجایی به بعد ....

ببین بستگی به رتبت داره

اگه رتبت خیلی خوب باشه همه شهرارو راحت قبول میشی حتی تهران 

اون شهرایی که توی بوم خودت هستن شانس قبولیت بیشتره 

توی بقیه شهرا شانس قبولیت کمتره

اصفهان هم شهر خوبیه دانشگاهش هم خیلی خفنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بستگی به رتبت دارهاگه رتبت خیلی خوب باشه همه شهرارو راحت قبول میشی حتی تهران اون شهرایی که توی ...

اون رشته هایی که بالاتر بزنی قبول میشه؟؟؟

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

ببین بستگی به رتبت دارهاگه رتبت خیلی خوب باشه همه شهرارو راحت قبول میشی حتی تهران اون شهرایی که توی ...

رتبم‌ بده میخام‌‌ رشته‌ چرت‌ تو‌ شهرای‌ خوبو‌ بزنم‌‌

دیگه‌ مهم‌نیست‌ چون‌ پشت‌کنکوریم‌وخسته‌ شدم‌

از یجایی به بعد ....

آره دیگه طبق اولویت ها از بالا میاد به پایینهرکدوم که رتبت بهش بخوره قبول میشی

سپاس💕

سایت میشناسید که توی انتخاب رشته کمک کننده باشه؟

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

رتبم‌ بده میخام‌‌ رشته‌ چرت‌ تو‌ شهرای‌ خوبو‌ بزنم‌‌دیگه‌ مهم‌نیست‌ چون‌ پشت‌کنکوریم‌وخسته‌ شدم‌

منم پشت هستم

تو چه رشته ایی میخوای؟

سپاس💕سایت میشناسید که توی انتخاب رشته کمک کننده باشه؟

فدای شما❤️

ببین خود سنجش تو زمان انتخاب رشته خودش یه قسمتی میاره یه هزینه ای پرداخت میکنی بعدش کد رشته هارو وارد میکنی بهت میگه شانس قبولیت توی هرکدوم چطوریه

بجز اون قلمچی، گزینه 2 اینا قبولی های پارسالشون هست که با چه رتبه ای کدوم رشته و شهر قبول شدن

فدای شما❤️ببین خود سنجش تو زمان انتخاب رشته خودش یه قسمتی میاره یه هزینه ای پرداخت میکنی بعدش کد رشت ...

ممنون عزیزم