2777
2789

کسی هست اینجا بلند مدت استفاده کرده باشه؟؟ تاثییر داره علائمتون بهتر شد؟؟ 

میگن عوارضش از داروهای هورمونی کمتره چون یه نوع شبه ویتامین و کربوهیدراته

کسی آی پی شیش، اینوفولیک، اوابوست استفاده کرده چون اینا اینوزیتول داره توش

اگه استفاده کردید از تاثیرش بگید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر روز دارم اینوزیتول میخورم تاثیر انچنانی نداشته

باید ببینین با کدوم عارضه تنبلی مشکل دارین برای اون اقدام کنین در کنارش اصلاح سبک مادام العمر هم داشته باشید.

اینوزیتول و اوابوست و ... بیشتر برای اونایی مفیده که بچه دار نمیشن

من هر روز دارم اینوزیتول میخورم تاثیر انچنانی نداشتهباید ببینین با کدوم عارضه تنبلی مشکل دارین برای ...

من خیلی شنیدم شما راجب ریزش مو می نویسید چیکار کردید براش؟ روتین خاصی دارین؟

واقعا!

اره

درخواست بده برات لینک یه کانال طب سنتی رو بفرستم توی ایتاعه تبلیغات نیستاااا خودم جواب گرفتم ازش

تا جایی ک بتونه رایگان جواب سوالاتو میده اگ‌نیاز به بررسی سونو و آزمایش و ... باشه ی ویزیت ناچیز باید پرداخت کنی حدود ۱۰۰ تومن اینا

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

منم ریزش مو دارم فقط مواقعی که چند وقت رژیم میگیرم لاغر میشم میبینم موهام پرتر میشه اگه اضافه وزن دا ...

عزیزم ماینوکسیدیل تونیک ضد ریزش فیناستراید اسپیرونولاکتون از اینا کمک نگرفتی تا حالا؟! 

عزیزم ماینوکسیدیل تونیک ضد ریزش فیناستراید اسپیرونولاکتون از اینا کمک نگرفتی تا حالا؟!

چرا فیناستراید و اسپیرو میخورم چندین ساله تاثیر انچنانی نداشته شایدم داشته و اگه قطع کنم بدتر بریزه

ماینوکسیدیل  موهامو خشک میکنه نمیزنم ولی روغن نارگیل خوب بود قبل حموم میزدم