2777
2789
عنوان

بمیرم برای جفتمون🙃❤عکس

357 بازدید | 18 پست

بمیرم برای تویی که خواستی ولی نتونستی توی ۸سال کسیو جایگزین من کنی 🥲🦋

و برای خودم که تلاش کردم کنار بیام ولی نشد و همیشه توی همه تو رو میدیدم و دنبالت میگشتم ..

واسه غروری که هیچوقت نمیکشوندی ولی کنارش گذاشتی و برگشتی ..

واسه خودم که مجبور شدم حرفایی بزنم که حرفای دلم نبود 🕊

تو برگشتی ولی ما مجبور و محکومیم به اینکه جدا به زندگیمون ادامه بدیم ...🙂

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بدبخت و کوبیدی به طاق که

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم بچه‌اید😆

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

هوف💔

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

اره واقعانم هوووف خیلی سخته خودتو محکم نشون بدی و حرفی رو بزنی که اصلا دلت نمیخاد .

اینکه بدونی باید بخاطره خودش ازش دست بکشی بدترین درده 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

اینکه بدونی باید بخاطره خودش ازش دست بکشی بدترین درده

بعد سالهای خیلی زیاد پیام داد این حرفو زد ...

منم جوابشو بد دادم ولی باید اینطور میگفتم ..چون برگشتمون به هم غلطه حس میکنم ...

روزی ۵۰ بار این پیاممو میخونم ته دلم میلرزه 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..