2777
2789
عنوان

بمیرم برای جفتمون🙃❤عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 18 پست
بعد سالهای خیلی زیاد پیام داد این حرفو زد ...منم جوابشو بد دادم ولی باید اینطور میگفتم ..چون برگشتمو ...

ینی سالها کات بودین بدونه هیچ ردی و خبری و پیامی؟ 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

ینی سالها کات بودین بدونه هیچ ردی و خبری و پیامی؟

ما توی سن خیلی کم باهم بودیم .۸ سال پیش 

توی یه محل زندگی میکنیم .اتفاقی گاها رو در رو میشدیم و الانم میشیم ولی نه کلامی نه چیزی .

من همون موقع ها هرچی راه ارتباطی بینمون بود خراب کردم .اون فقط دختر خالمو میشناخت .دوسال پیش با اون صحبت کردن سوار ماشینش کرده دختر خالم میگفت که پیشنهاد داده بهش .گذشتو گذشت تا اینکه حدودا یک ماه پیش بهم پیام داد از اینستا .منم این حرفو بهش زدم و کلی چیز دیگه که توی تاپیک بعد ۸ سال پیام داد شات همشو گذاشتم .

من بهش گفتم که میدونم به فلانی پیشنهاد دادی کلا حاشا کرد گفت باور نکن و ...منم کلا حاشا کردم که دوسش دارم و کلا ب رو نیاوردم گفتش ک با اون حرف زده تا پیج منو پیدا کنه پیام بده 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما توی سن خیلی کم باهم بودیم .۸ سال پیش توی یه محل زندگی میکنیم .اتفاقی گاها رو در رو میشدیم و الانم ...

ای بابا چ سخت 

همین ک همو هی میبینین هم شیرینه هم تلخ و درد داره 

دخترخالت ذاتش چجوریه؟؟ نکنه اونم بی تقصیر نیس 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

ای بابا چ سخت همین ک همو هی میبینین هم شیرینه هم تلخ و درد داره دخترخالت ذاتش چجوریه؟؟ نکنه اونم بی ...

نمیدونم واقعا ..

این که گفت باور نکن .من راننده ماشین بودم دوستم گفت رلمه سوار کن منم سوار کردم بچه محلی رفتیم برف بازی کردیم و ..گفت بشنو باور نکن هر کس هر چی میگه ..من کاره ای نبودم و ..

بعد اون با دختر خالم حرف نزدم ک ببینم پیجمو اون داده یا نه .

بعد اینهمه سال عجیبه که چطور پیدا کرده ..

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..